Breadcrump sanırım düzgün çalışmıyor.

https://wmaraci.com/forum/wm-araci/yeni-wm-araci-tespit-edilen-sorunlar-684269.html bu başlıktayım diyelim. Buraya gelirken wmaraci hakkında başlığı altındaki konulara tıklayarak geldim. Breadcrump ile ana başlığa " wmaraci hakkında " ya tıkladığımda diğer konuları görmem gereken listeye gitmesi gerekiyor mantıken. 

Yani beni buraya yollaması gerekiyorken;
https://wmaraci.com/forum/wm-araci.html

buraya yolluyor;
https://wmaraci.com/forum/wm-araci-hakkinda.html

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->

Öte yandan Sn Paşa, Psycho veya kim ilgileniyorsa fontlarda da bir çalışma kesinlikle yapılmalı bence. Makyaj güzel ama ruj az gelmiş, rimel farklı çekilmiş gibi kısaca eksik birşey var ve bu font gibime geliyor bence.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->

Son olarak yeni wmaracinda, eski wmaracında olan bir sıkıntı olsun istemiyorum. Oda reklam. Reklamdan kasıt wmaracina gelir getiren değil. Kullanıcıların yaptığı. Siz de son dönemde bir duraksama dönemine girdiniz. Bu artık ücretsiz üyelikle mi alakalı, yoksa moderasyon yetkinlik eksikliğinden mi bilmiyorum. Ama kesinlikle mesela eskiden wp teması yapan bayan gitti, veya şuan youtuber olan büyük yerlerde iş yapan tüm arkadaşlarımız aramızda yok. Elbet iş var güç var diyebilirsiniz ama bizde de var. Çoğu eski bilindik surat yok.

Çok uzatmadan iyi*et adlı siteyi illaki biliyorsunuz. Eskiden burası, iyi*et ve üç harfli site vardı. Bunun haricinde sürekli siteler açılır kapanır dururdu. İyi*ette moderasyon eksikliğinde sürekli olaram spam reklam aracına dönmüştü site. Bilgi paylaşılmıyor sadece bot gibi üyelerin hatta belki botların sürekli aynı rengarenk başlıklı reklam içerikleri paylaşılıyordu. Wmaraci da son dönem buna evrildi. Hatta şuan dahi baktığımda sadece alım/satım ilanları geliyor. Bu da şahsen bende olumsuz etkiye sebebiyet veriyor. Elbet webmaster formunda ticaret olmasında fayda vardır ama gördüğünüz üzere geneli satış ilanı. Alım yapan başlık çok nadir ve kodlama sebepli sadece bende bot izlenimi veren ticaret konuları mevcut indexte.