-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
online pazarlama
-
-
Ad Soyad
G** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Başlıktanda anlayabileceğiniz gibi elimde 1000 kelimelik bir makale var. Bu makaleyi 1 yazı olarak mı yayınlasam yoksa 3 yazı haline getirip mi yayınlasam karar veremedim. Hangisi daha çok hit getirir ve mantıklıysa onu önermenizi rica ediyorum.
Edit: internetten para kazanma yolları ile ilgili bir yazı. Yazı 1000 kelimeden de fazla olabilir. Yazı içeriği internetten para kazanma yolumun geilimi süreci ve güvenilir,kaliteli internetten para kazanma yolları ve bu yollar ile ilgili 5-6 satırlık açıklam yaptım. Böyle bişi yazı
Dup
Düp!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
3 makaleye bölmen okunabilirliğini de arttıracaktır. İnsanların gözü korkuyor uzun yazılardan.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Radio Network Teknik
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Bencede 3 Makale ve 1 Makeleden 1 İndex alırsan 3 makaleden 3 index alırsın ona göre hesapla.
myenes
$php = new PHP();
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Back-end Developer
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Konuya göre değişir örnek olarak Samsung Galaxy S3 konusunu ele almış sayalım bu konu dediğin gibi 1000 kelimelik olsun ve 3 bölüme ayrılmış olsun her bölüm farklı kitleye hitap ediyorsa yani atıyorum en çok kullanılan uygulamalar yada temizleme yolları yada pil ömrü konuları olsun bunları tek makalede toplarsan arama sonuçlarında üst sırada yer alman zorlaşır ancak sen bunları ayrı ayrı başlıklarla ve ayrı ayrı anahtar sözcükler ile süslersen sana getirisi daha fazla olur.
myenes
$php = new PHP();
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Back-end Developer
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Farklı aramalar içeren başlıklar içermiyorsa yani internetten para kazanmak için siteler yada internetten para kazandıran uploa siteleri gibi kategorilendireceğin yazılar içermiyorsa tek başlık altına alman daha hayırlı olur sonuçta gerçekten bu konu üzerine yazı yazan çok kişi var ve arama yapanlarda yazanlar kadar bir hayli fazla bence tek başlık altına almalısın insanlar tek yazı içinde bulsun aradığını :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
SEO Strateji Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
1000 kelimelik makale okudun mu hiç hayatında :) 250 kelime 4 makale yap sen onu ;)
1 kişi bu mesajı beğendi.