Herkese Selamlar; LÜTFEN UCUZA REKLAM ÇIKMAK İSTEYENLER OKUSUN. ÇOK FAYDALI BİR DENEYİMİMİ ANLATACAĞIM.

Arkadaşlar başımdan geçen enayi yerine konduğum olayı anlatayım:

10 gün öncesine kadar %40 ile adwords reklamı açtırdım. Benim kendi panelim var ama daha ucuza reklam çıkarım düşüncesiyle xxxxxxxxx nikli kişi ile anlaştım. Bana 10 bin liralık reklamı 4000 liraya çıkacağını söyledi. Ben kendi panelimden 4 bin liraya 2 hafta çıkıyordum ve 10 bin liralık reklam ile 1 ay reklam çıkmak çok cazip geldi. Önce para diye tutturan kişiye 2000 lira ön ödeme yaptım ve reklamlarım göründükten sonrada 2000 lira göndereceğimi söyledim ve ertesi gün reklamlarım yayınlanmaya başlayınca 2000 lira daha gönderdim.

Reklamım başladı ve 6. günü akşamı reklamım kapandı. Nedenini sorunca bana 10 bin lira tükendi tekrar 4000 lira daha yolla hemen yenileyelim dedi. Arkadaş ben 4000 liraya zaten 2 hafta reklam çıkıyorum daha 6 gün olmuş deyince bana çıktığın reklamın raporunu gösterdi.

Raporu görünce yuuh dedim. Benim 1 liraya çıktığım reklamı adam ortalama 0.45 euro yani 6.5 liraya çıkmış. İşin tuhaf yanı %40 ı bile 2.60 lira ediyor. Ben zaten 1 liraya kendi panelimden reklam çıkıyorum. %40 rakamına inanmayın. Çünkü euro veya dolar üzerinden reklamlarınız TL ye göre 5 kat fazla rakamdan çıkıyor. Anlayacağınız Ucuza reklam yaptıracağım diye çok iyi bir kazık yedim.

Adama ben 1 liraya çıkıyorum işte raporu desemde, bana bu eşikli hesap bu işler böyle deyip duruyor.

Ben kazığımı yedim sakın siz ucuz reklam vaadiyle enayi durumuna düşmeyin. Kendi panelinizden reklam açmak çok daha ucuz. (Kandırma amaçlı %40 yazıyorlar) %40 ile reklam açanlara İNANMAYIN KANDIRILMAYIN DOLANDIRILMAYIN.

HERKESE SAYGILARIMLA