Herkesi örnek göstermiyorum, bu eşikli reklam ve indirimli reklam çıkanları örnek gösteriyorum.
Dün başka bir kişi ile anlaştım. Ama kesinlikle öncesnde para göndermedim. Sütten dili yanan misali..
Sabah saat 10:00 da başlattığı 100 dolarlık reklam akşama doğru saat 17:30 civarında bitti. Aradaki farka bak. Ben ads kendi panelimden günde 300 TL ile 350 TL arasında 24 saat boyunca reklam çıkarken, eşikli hesaptan 1350 liraya 7 buçuk saat reklam çıkıldı. Eşikli hesaplar ortalama 5 kat daha pahalı.
Kimse beni salak göremez siz insanları %40 tan reklam veriyoruz diyerek kandırıyorsunuz. Ama şöyle deseniz %40 tan reklam çıkıyoruz fakat bu reklamlar dolar ve euro olduğu için ve google denemelik reklam veriyor yani sizin çıkacağınız reklamlardan çok daha pahalı, bak o zaman müşteri bulabilecekmisiniz. Kimseyi kandıramazsınız o zaman değilmi?
Şunuda yazayım. Dün reklam çıkan kişi sürekli yazıp duruyor. 150 lira verecekmişim, emek varmış. Adam gibi konuştuysamda halen 150 liranın peşine düşmüş. Bıkmadan 150 lirayı almak için yazıyor. 😂