106605-621627cfce2a3.jpg106605-621627ea72075.jpg

Hakkımızda ve Üye Ekleme Önsöz

WM Aracı ailesinin kıymetli üyeleri ve aramıza yeni katılacak değerli misafirlerimiz merhaba!

2019 Yılından bugüne yürüttüğümüz Telegram üye ekleme projemizde değerli müşterilerimizin beğenisi ve desteği ile bugüne dek promblemsiz ve başarılı şekilde birbirinden güzel bir çok Telegram gruplarına üye ekleme hizmeti sunmuş ve büyük kitlelere hitap etmiş bulunuyoruz. Müşteri memnuniyeti ve başarılarla dolu serüvenimiz de WM Aracı topluluğunda karşınızda olmaktan mutluluk duyarız.

Telegram 'da üyelerin bilinçli şekilde davranmasını ve yükselişe geçmek istiyorsunuz, grubunuza ekleme sınırı olmadan aktif ve çevirimiçi gerçek üye ekliyoruz. Girişiminizi ve projenizi en iyi seviyelere getirmek amacıyla titizlikle çalışıyor asla bot üye ekleme yapmıyoruz. Vizyon ve misyon gereği her daim müşteri odaklı ve güvenilir bir hizmet ile ismimizi duyurmayı önemsiyoruz.

 

SIK SORULANLAR

Üye ekleme işlemini nasıl yapıyorsunuz?

Üyenin çekileceği grupları belirlersiniz ya da biz grubunuzun amacına, projenize uygun analiz yaparak hedef gruplar belirleriz. Üyenin çekileceği gruplar belirlendikten sonra, kendimize ait gelişmiş Telegram üye ekleme yazılımımız ile hedef gruptaki aktif üyeleri grubunuza ekleriz.

Dipnot : Sizin için ayırmış olduğumuz 6 aydan daha eski tarihli ve hiç kullanılmamış hesaplar kullanıyoruz. Her üye ekle sonrası kesinlikle kullanmış olduğumuz hesapları bir daha hiçbir gruba kullanmıyoruz.


Üye çekimi esnasında veya sonrasında grubum zarar görür mü?

Asla. Hiçbir şekilde üye ekleme esnasında veya sonrasında spam/askı durumu söz konusu değildir.


Grubumuz yeni ve üye çekimi sırasında spam/askı durumu olur mu?

Kesinlikle spam ve askı durumu olmaz.


Günde ne kadar üye ekleyebilirsiniz?

Grubunuz eski veya bugün açılmış olabilir, hiç fark etmiyor. Grubunuza günde 800 ila 1500 arası üye ekleme yapılır.

 

 

ÜCRETLENDİRME
1000 ADET ÜYE 320 TL
106605-62162d0f2b50d.jpg