lostyazilim

2500₺ bütçe ile hayalimdeki siteyi yapabilir miyim?

9 Mesajlar 1.600 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

qlker qlker WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.02.2022
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Mesleğiniz
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad İ** Ö**
  • Mesajlar 10
  • Beğeniler 3 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

Hayaller suya düştü...

https://wmaraci.com/forum/hesap-alisverisi/wowonder-yazilimi-bulunan-codecanyon-hesabimi-satiyorum-696402.html

Mesaj 3 defa düzenlendi. Son düzenleyen: qlker (22.03.2024 00:05)

wmgtasarim

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

watlabi watlabi WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 21.12.2021
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek web yazılım
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad İ** D**
  • Mesajlar 22
  • Beğeniler 9 / 11
  • Ticaret 0, (%0)

Merhaba 2 senedir aktif olarak Web yazılımcı ve tasarımcıyım 05427366609 ulaşırsan aklına takılan her soruda yardımcı olurun çoğu farklı sitelerde yaptım zaten 

qlker

kişi bu mesajı beğendi.

wmgtasarim wmgtasarim wmg.com.tr Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.01.2020
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Yazılım | Web Tasarım
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 1893
  • Beğeniler 545 / 550
  • Ticaret 8, (%100)

hocam hobi olarak yapmak istiyorsunuz güzel düşünce şuanda benim aklımdaki proje ile aynı fakat bekletiyorum şuan çünkü profesyonel bir şekilde bu işe girişeceğim şuan wowonder scriptini ücretsiz bir şekilde aldım ve geliştirme amaçlı üstünde duruyorum tabi proje bu şekilde sabit durmayacak uygulama olarak dosyaları bulunuyor zaten ama sürekli güncelleme ile oğraşılmaz o şekilde sadece scriptte bir güncelleme yapılır uygulamaları webview olarak devam ettirilir buda ucuza yapan arkadaşlarda mevcuttur ilerle durma sunucu kiralayacan ama öyle 1 aylık 6 aylık değil 3 4 5 yıl olarak alıcaksın ve kuracaksın sistemleri sıkılmadan usanmadan üstünde duracaksın :) haber sitesine gelincede otomatik veri şeklinde geliyor panelinize onaylamak ve yayınlama göz atma gibi işlevler size ait oluyor tabi ben bir haber alıntısını yapmak istesem şahsen ücret ödemem giderim haberin detaylarını alırım yetiyor bana haber paylaşmak sadece röportajlarıın ve içeriğinin detaylarını alman yeterli oluyor mesela cumhurbaşkanı ne dedi örnek: "herkese yardım edeceğiz gelen gideni aratmayacağız bu haber sitesi çok güzel" bu kadar konuşmada kestiyse tabi genellikle böyle olmuyor daha uzun konuşmalar mevcut oluyor başlıkları ve biraz içerik gir yapıştır başlığı kendin belirle ve paylaş zaten haber siteleri papağan gibi aynı kelimeleri tekrarlıyor 200 satır giriyor 200 satırın sadece ilgilendiren satırı 2 3 tanedir gerisi papağan gibi aynı tekrarlıyor forum sıfırdan kurmak yerine var olan işe girişen bir arkadaşla ortaklaşa ilerleyebilirsin

qlker

kişi bu mesajı beğendi.

backlinkcim backlinkcim WM Aracı Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.07.2020
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek seo uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 128
  • Beğeniler 22 / 22
  • Ticaret 6, (%83)

Merhaba, internet haberciliğinde aktif olarak bulunuyorum ve gelir elde ediyorum. Site tasarımı, ajans kaydı ve çok dahası için yardımcı olabilirim. PM at veya WhatsApp üzerinden yaz bana +905315665079

qlker

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

cybercyborg cybercyborg WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 151
  • Beğeniler 8 / 7
  • Ticaret 0, (%0)

O kadar bütçeye gerek bile yok dediğiniz şeyler için. Youtube girin ve wordpress yazın hocam. Milyonlarc hazır temalar, yazılımlar botlar göreceksiniz. Haber sitesi açmak size en fazla bir hosting parası, bir alan adı parası, biraz zaman ve daha da iyisi envato gibi yerlerden 10 ₺ gibi ücrete hesap elde ederek bedava premium temaya patlar. Kendinizi yoldurmayın. Wordpress ile yapabileceklerinizin sınırı yok. 

qlker

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 25.02.2022
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Mesleğiniz
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad İ** Ö**
  • Mesajlar 10
  • Beğeniler 3 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

Tekrardan selam arkadaşlar, tüm yorum yapanlara ve özel mesaj gönderenlere öncelikle teşekkür ediyorum.
Sizleri son gelişmelerden haberdar etmek istedim.
1 yıllık 2x domain
1 yıllık linux hosting
120$ lisanslı wowonder scripti aldım. Geriye 100₺ param kaldı.
Şimdi arkadaşlar video izleyerek ben bunun kurulumunu yaptım (sanırım)

Bahsettiğim bir çok problemi çözdüm gibi ama beni günlerdir uğraştıran bir dert var başımda SMTP mail olayı. İnternetten izlemediğim video, okumadığım makale ve blog kalmadı pes ettim artık. Yazılımcıya Türkçe yazıyorum o bana İngilizce dönüyor birbirimizi çeviri ile anlamaya çalışıyoruz. https://smtper.net/ isimli siteyi verdi burada yaptığım testlerde de başarılı olamayınca servis sağlayıcım ile görüşmemi belirtti sanırım hosting aldığım firma. Orası ile görüştüğümde alternatif smtp hostlarını verdiler onlarla denedim gene olmadı en son kendileri mail şifresi ve sitenin admin giriş bilgilerini isteyip baktılar https://smtper.net/ sitesinden mail gönderimi sağladılar ekran görüntüsünü paylaştılar benimle ama siteyi yapamadılar. 

Bana yaptıkları geri dönüş şu şekilde; "Kullandığınız yazılımda authentication metodu kullanmıyor sanırım. Bu seçeneği aktif ederek gönderim yapabiliyorsunuz. Bunun dışında kimlik doğrulama yapmadan gönderim, sunucu üzerinde güvenlik nedeniyle kapalı. Bu ayarın nasıl aktif edileceğini yazılım üreticisinden bilgi alabilirsiniz." 

Bende bunun üzerine yazılımcıya tekrar dönüp Authentication metodunu nasıl aktif edebileceğimi soruyorum ama çeviri hatası mıdır nedir bir türlü derdimi anlatamadım artık pes etme noktasına geldim başlamadan. son olarak size danışmak istedim. Bana bu konuda yardımcı olabilecek var mı?

10.03.2021 güncel

Mesaj 3 defa düzenlendi. Son düzenleyen: qlker (10.03.2022 15:34)

• Üyelik 25.02.2022
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Mesleğiniz
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad İ** Ö**
  • Mesajlar 10
  • Beğeniler 3 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

Ben bu işi beceremeyeceğim anlaşıldı. Bir hevesle girdik ama keşke forum sitesi yapsaydım bildiğim işti ne güzel :)
codecanyon sitesinden aldığım wowonder scriptini iade etme hakkım var mı? Bilenleriniz yardımcı olursa memnun olurum.

Gurer69 Gurer69 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2019
  • Yaş/Cinsiyet 55 / E
  • Meslek -
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 279
  • Beğeniler 8 / 80
  • Ticaret 0, (%0)

qlker adlı üyeden alıntı

Ben bu işi beceremeyeceğim anlaşıldı. Bir hevesle girdik ama keşke forum sitesi yapsaydım bildiğim işti ne güzel :)
codecanyon sitesinden aldığım wowonder scriptini iade etme hakkım var mı? Bilenleriniz yardımcı olursa memnun olurum.

en iyisi bildiğiniz işi yapmaktı hocam  sağlık olsun diyelim

cooley cooley saklanan Gerçekler Açığa Kullanıcı
  • Üyelik 05.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Onun bunun işi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 61
  • Beğeniler 6 / 6
  • Ticaret 0, (%0)

qlker adlı üyeden alıntı

hosting firmanız çözer aslında.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al