lostyazilim
tr.link

Ankara Temizlik Şirketi - Armuttemizlik.com

4 Mesajlar 588 Okunma
lstbozum
tr.link

EfsaneJoh EfsaneJoh WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2019
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Website Manager, Sales Manager
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 50
  • Beğeniler 7 / 11
  • Ticaret 0, (%0)

Merhabalar arkadaşlar, iş değiştirmekten yorulduk ama inşallah bu sefer kazanır işleri yoluna koyarız. Ankara çankaya da bir temizlik şirketi kurdum. Bir de internet sitesi yapalım dedik, buraya üye mi bilmiyorum ama çok iyi bir ekipten destek aldık. Sizlere bir sorum olacak, bildiğiniz gibi armut temizlik uygulaması var ben de bu arama sonuçlarından faydalanabilmek adına böyle bir domain tercih ettim. firma ismi armut değil, site isminde geçiyor. sizce bir patent sorunu olur mu ?

site: www.armuttemizlik.com 

wmaraci
reklam

wmgtasarim wmgtasarim wmg.com.tr Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.01.2020
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Yazılım | Web Tasarım
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 1893
  • Beğeniler 545 / 550
  • Ticaret 8, (%100)

Hocam yanlış yapıyorsunuz benim abimde temizlik şirketi açtı ve sitesinin kontrolü bende şuan diğer şirket sahipleri resmen para yağdırıyor googleye sırf önde olabilmek için ama gene geçemiyorlar araştırdım baktım aylık 2000 TL reklam veriyorlar 🤣🤣 ben reklam vermiyorum bile şuan şirketi önde internetteki yönünü biliyorum ve diğer taraftan ise kendi isminizle girin eğer benimle çalışmak isterseniz de buyrun yardımcı olurum googleye fazla para kaptırmayın

EfsaneJoh EfsaneJoh WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2019
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Website Manager, Sales Manager
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 50
  • Beğeniler 7 / 11
  • Ticaret 0, (%0)

wmgtasarim adlı üyeden alıntı

Hocam yanlış yapıyorsunuz benim abimde temizlik şirketi açtı ve sitesinin kontrolü bende şuan diğer şirket sahipleri resmen para yağdırıyor googleye sırf önde olabilmek için ama gene geçemiyorlar araştırdım baktım aylık 2000 TL reklam veriyorlar 🤣🤣 ben reklam vermiyorum bile şuan şirketi önde internetteki yönünü biliyorum ve diğer taraftan ise kendi isminizle girin eğer benimle çalışmak isterseniz de buyrun yardımcı olurum googleye fazla para kaptırmayın

hocam şu anda reklam düşünmüyorum ama siz numaranızı bana yollayın önümüzdeki aylarda tekrar değerlendireceğiz. Temizlik şirketi de tutarsa iş iyi, tutmazsa zor her iş gibi. bakalım ya Nasip

wmgtasarim wmgtasarim wmg.com.tr Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.01.2020
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Yazılım | Web Tasarım
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 1893
  • Beğeniler 545 / 550
  • Ticaret 8, (%100)

EfsaneJoh adlı üyeden alıntı

wmgtasarim adlı üyeden alıntı

hocam şu anda reklam düşünmüyorum ama siz numaranızı bana yollayın önümüzdeki aylarda tekrar değerlendireceğiz. Temizlik şirketi de tutarsa iş iyi, tutmazsa zor her iş gibi. bakalım ya Nasip

Hocam reklama fazla gerek yok 0552 865 08 73 gelin burdan detayları konuşalım

wmaraci
wmaraci
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al