Merhaba mail değişmemiş coinlisti 230 tl mail degismis coinlist 100 TL'ye alirim uphold alınır 50 dm atabilirmisiniz
Uphold hesapları 50 coinlist hesabı alınır 230 tl |
10 Mesajlar | 1.679 Okunma |
Merhaba mail değişmemiş coinlisti 230 tl mail degismis coinlist 100 TL'ye alirim uphold alınır 50 dm atabilirmisiniz
Merhaba uphold verebilirim
Merhaba uphold verebilirim
Dm atildi
Mail değişmemiş coinlist hesabım mevcut. PM gönderildi.
YorumHizmetleri adlı üyeden alıntı
Pm atildi
Pm atildi
Mail değişmiş hesabı bana satmaya çalışıyor ödemeyi yapmadan banlatmaya çalışıyor bide baştan değişmemiş mail diyerek kurnazlık yapmaya çalışıyor mail değiştiriyor aldın ya hocam diyor arkadaşa dikkat edelim
Pm atildi
Mail değişmiş hesabı bana satmaya çalışıyor ödemeyi yapmadan banlatmaya çalışıyor bide baştan değişmemiş mail diyerek kurnazlık yapmaya çalışıyor mail değiştiriyor aldın ya hocam diyor arkadaşa dikkat edelim
BU Adama kesinlikle inanmayın ben diğer konularına bakmadan hesap vermeye kalktım ,ihesapların şifrelerini değiştirdi ödemesini göndermedi. forum yöneticileri @admina ilgilenir misiniz ? İnsanları dolandırıyor. elimde ss ler mevcut ama küfürlü.
Kullanıcının diğer konularınıda kontrol edebilirsiniz , ben etmediğim için bin pişmanım. Kimseye ödeme yapmıyor sadece dolandırıyor
Emailiniz değişmiş diye bizi dolandırıyor yöneticiler neredesiniz ? @yönetici @yonetim
Mailin değiştiğini kendin söyledin daha sonradan mail değişmiş olması seni ne ilgilendiriyor dedin şakamı geciyon sen xnx