Legion Network'ün Airdrop'u devam ediyor. Ödüller 7 Nisan'da çekilebilir olacak.
Kayıt olanlara 5 dolar değerinde 34 LGX ödül veriyor. Uygulamanın içindeki Empower bölümünden eğitim videolarını izlerseniz 3 dolar değerinde LGX daha alırsınız. Toplamda 8 dolar yapıyor kazancınız.
Aşağıdaki linke tıklaynca uygulama indirme sayfası gelecek ve bir kod verecek. Kodu kopyaladıktan sonra uygulamayı indirin. Açılan ekranda sağ alttaki REGİSTER'e tıklayın. Daha sonra gelen ekranda ENTER REFERRAL CODE kutucuğuna referans kodumu yazarsanız memnun olurum Daha sonra NAME yazan yere adınızı, EMAİL'e mail adresinizi ve PASSWORD'e de parolanızı yazıp REGİSTER butonuna tıklayın. Son olarak mail adresinize gelen doğrulama linkine tıklayarak hesabınızı aktif hale getirin. İşlem bu kadar. Ödül kazandığınız LGX'lere uygulamanın Profile sayfasındaki Cleaim Rewards'a tıklayarak bakabilirsiniz.
REFLİ LİNK: https://register.legionnetwork.io/RzfbT6P (REF'TEN KAYIT OLANLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
REFERANS KODUM RzfbT6P
ÇEKİM İŞLEMİ: Legion Network resmi Telegram grubundan yaptığı açıklamaya göre ödüllerin %20'lik bölümü 7 Mart'ta dağıtım için serbest bırakılacakmış. Diğer ödüllerin ise her ay %7'lik bölümü serbest bırakılacağı ifade edilmiş. Tokenin değerinin düşmemesi amacıyla yapılıyor. Uygulama dünya genelinde 1 milyondan fazla indirilmiş.