kulturelbellek adlı üyeden alıntı

Açıkçası benim adsenseden hiçbir beklentim yok. Sitenin bir köşesi boş kalmasın diye koydum. Hiç de bakmıyorum tıklayan var mı diye. Ben girdiğim hiçbir sitede reklama tıklamam. Ne diye tıklayayım ilgimi çekmez ki. Kendi sitemde de kimsenin tıklamasını beklemiyorum. Ama milletimizde öyle bir hırs var ki. Zaten bu hırs yüzünden hergün konu açılyor adenseden banlandım diye. Para kazanmak istiyorsanız günlük 20 bin 30 bin kişinin girdiği siteler yapın. Kolay değil ama başka da bu işin çözümü yok. Ayrıca yazı çok güzel olmuş ben çok beğendim.

bu arkadaşın yazdıklarına aynen katılıyorum. Ama ben ilgimi çeken reklamlara tıklarım bazen. Özel reklam alanları reklam alacağım zamana kadar boş duracağına adsense reklamları çıksın istedim. Zaman zaman bakarım tık var mı ne olmuş diye ama germedim kendimi hiç. Kişisel çalışmalarımı sergileyip başkalarının begenmesi benim için yetip artıyor varsın gelir olmasın adsenseden. mart12 den bugüne kadar kaç ay geçti. googleden odeme almadım daha :) pagerank veriyor para yerine sağolsun.