nakolik adlı üyeden alıntı

Hocam bende yapmayı düşünüyordum ama askerden sonraya kaldı. E-ticaret scripti hazırlatarak satış yapmanızı öneriyorum. Sayet ben gelirce 3 5 Bin lira harcayarak çok kaliteli bir e ticaret sitesi scripti hazırlatacam. Tişörtleri bendeki bir fikirle satış yapacağım, gelince görürsünüz :) Ben sizden önce karar vermiştim yanlış anlamayın sizden etkilendiğimden değil.

Sadece sizin değil herkesin aklına gelmiştir. Hayırlı teskereler şimdiden. Kafaya takılacak bi şey değil bu. Hayırlısıyla askerden gelin, tatlı tatlı rekabet edelim bu işten ben vazcaymazsam tabii :)

E-ticaret sitesini kendim hazırlıycam. Scripti kendim yazmıycam tabii ama onun için para vermiycem. Öncelik olarak sosyal medyadan satmayı planlıyorum,site daha sonra açılacak.

Ayda 100 tane falan satılır mı acep ?

Ek Olarak:

May adlı üyeden alıntı

Baskı düşünüyorsanız ve sipariş üzerine basmayı düşünüyorsanız piyasayı bir araştırın derim.

Yok baskıyı ben yapmıycam. Toptan alıp perakende satmayı düşünüyorum. Baskının altından kalkamam daha ucuza gelse de.

Ek Olarak:

mustiraper adlı üyeden alıntı

Bence güzel olur ama biraz emek ve para ayırmanız gerekecektir muhakkak. Ama ilk siparişinizden sonra herşey güzel olur.

Para hangi kısım için daha çok gerekir sizce ? Ve ortalama ne kadar bütçeyle girmek lazım ?