-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Alan adını yenilemek istedim ancak yenileme ücreti o kadar pahalı ki alan adını sıfırdan tekrar alsam daha ucuza gelirdi. 185 TL yenileme ücreti vardı. Bu yüzden alan adını Google Domains'e aktarma 75 TL'ye.
Şimdi sorum şu? aktarma süreci devam ediyor diyor Google'da bu süre zarfında siteye erişimlerde sıkıntı yaşar mıyım? Daha önce alan adı aktarması yapan oldu mu Google Domains'e? Bu arada site imzamda ki sitedir.
MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
birsevda adlı üyeden alıntı
hocam aktarmada herhangi bir sorun yaşamassınız tranfer kodunuzu alacaksınız google domain üzerinden transferini gerçekleştireceksiniz.
Ha nslerden kaynaklı belki 1 - 2 saat sitenize ulaşılamama gibi bir durum olur bunun dışında hiç bir sorun olmaz.
Ben zaten aktarma işlemini yaptım. NS adresini otomatik alıyor Google hatta istediğiniz takdirde tüm DNS kayıtlarınızıda alıyor ancak ben dns kayıtlarını Cloudflare üzerinden yaptığım için sadece ns adresini aktarmasını istedim. 18 Mart'a kadar aktarım tamamlanacak diyor. Alan adının bulunduğu diğer firmada ise domain aktarıldı diyor. Daha önce Google Domains'e domain aktaran oldu mu süreç uzun mu sürdü kısa mı sürdü ekstra bir ayar yapılması gerekiyor mu, siteye erişimde sıkıntılar yaşandı mı diye öğrenmek amaçlı konu açtım. Şuan siteye erişimde sıkıntım yok, Google'ın belirttiği tarihe kadar bekleyeceğiz yapacak birşey yok bu saatten sonra
MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro