Bence çalıntılık bir durum yok ortada. Sadece ilk paragraf alıntı koduyla eklenmiş ve altına da "alıntı" diye yazılmış. İşte orada alıntı yerine "Uğur Dalkıran" yazılabilirdi ama büyütülecek bir konu değil bence. Ne de olsa soyadaşsınız :)
Sitenin slider kısmı çok geç yükleniyor. Logo güzel olmuş ama sağ taraf boş kalmış. Çubuk reklam konulabilir belki oraya. Ayrıca sağ köşeliğin alt tarafı da boş kalmış. Arkaplan hiç olmamış :) Arkadaşların dediği gibi 100*100 bir şeyler yapılırsa göze batmaz. Şu anda hem tasarımı hem de yama gibi olması göze batıyor.
Bu arada ortağım demişsiniz, şirket mi kurdunuz ? Hayırlı olsun şimdiden.
Ek Olarak:
Ek Olarak:
Ek Olarak:
Ek Olarak:
Sitenin slider kısmı çok geç yükleniyor. Logo güzel olmuş ama sağ taraf boş kalmış. Çubuk reklam konulabilir belki oraya. Ayrıca sağ köşeliğin alt tarafı da boş kalmış. Arkaplan hiç olmamış :) Arkadaşların dediği gibi 100*100 bir şeyler yapılırsa göze batmaz. Şu anda hem tasarımı hem de yama gibi olması göze batıyor.
Bu arada ortağım demişsiniz, şirket mi kurdunuz ? Hayırlı olsun şimdiden.
Ek Olarak:
Ek Olarak:
Ek Olarak:
Ek Olarak:
Hocam en alt sağa ne koyucağımızı bilmiyorum doğrusu :) Zamanlar dolar. Header kısmına ise ileride reklam almayı düşünüyorum. Yarın 100*100 yeni bir background bulucaz inş :)
Ek Olarak: Deniyorum hocam ekteki dosyayı :)