yigiteralperen adlı üyeden alıntı
Yazdıklarınız üzerine size bir öneri sunacağım.
Farkında mısınız bilmiyorum ancak daldan dala atlamış ve kendinize bir hedef belirlememişsiniz.
Çok vakit kaybediyorsunuz bence. Tasarım alanı mı? Yazılım mı? Oyun mu? Hangisini seçeceğinize karar verin. Bir yandan swift öğrenip diğer yandan oyun kanalı açmak ve UI / UX öğreneyim diyip deneyim kazanmaya çalışarak kendinizi kandırıyorsunuz.
Yaptığınız tek şey kendinizi yıpratmak. Mobil istiyorum demişsiniz. Mobil istiyorsanız neden oyun kanalı açıp video yüklüyorsunuz?
Yerinizde olsam yalnızca tek bir alana yönelirdim. Mobile yöneleceğinizi C# öğrenirken mi anladınız? Ayrıca C# ile mobil alanında da çalışmalar yürütülebilir.
Umarım yazdıklarımın üzerinizde bir etkisi olmuştur.
Hocam, aslında daldan dala atlamadım. Yani öyle görünüyor olsa da hepsine ihtiyaç doğrultusunda girdim. Mesela Swift eğitimi alırken tasarımları da inceledim, araştırdım. C# çok öncedendi aslında. Video kısmına gelirsek oyun oynadığım için yayıncılık teklifi geldi, tüm bunun yanında tanıdık abi kendi YT kanalını verince vakit buldukça bir şeyler de orada yapayım isteği geldi. Yani her şeyden biraz biliyorum aslında evet tam olarak net bir alan olsa daha iyi olur elbette ki bunu bende isterim.