lostyazilim
tr.link

Bionluktaki saçma sapan ilanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

10 Mesajlar 1.947 Okunma
lstbozum
tr.link

emirbugra emirbugra Entrepreneur Kullanıcı
  • Üyelik 14.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Web ve Mobil Geliştirme
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 210
  • Beğeniler 39 / 38
  • Ticaret 3, (%100)

Milyonda bir de olsa bionluktan düzgün işler çıkıyordu eskiden ama artık onlar da bitti. Şimdi karşılaştığım bir ilan şu şekilde:

Bunun gibi hergün 10 tane ilan atılıyor. haftalık 750 tl, 24 saate bölersek 31 tl yapıyor. Eğer bu ilanı subliminal mesaj vermek için atmışsa hoş değil, gerçekten atmışsa o hiç hoş değil. Tamam bazı junior arkadaşlar ucuza çalışıyor olabilir ama şu zamanda bu kadar ucuza çalışıyorlarsa bıraksınlar bu işi. Yıllarca üniversite oku, masraf yap, saçmasapan hocaların saçmasapan sınavlarını geçmek için gece gündüz ders çalış sonra saati 31 tl'ye çalış. Bu hiç akıllıca bir hareket değil. Aklı başında adam kendini bu şekilde ezdirmez. Eğer bu şekilde çalışan arkadaşlar varsa lütfen rica ediyorum bırakın bu işi. Yazılım geliştirmek sadece kod yazmaktan ibaret değildir. Bilgi ve tecrübenizi pazarlamayı bilmezseniz saati 31 tl'den çalışırsınız. Piyasayı bu kadar düşürmeyin.

Mesaj 2 defa düzenlendi. Son düzenleyen: emirbugra (11.04.2022 20:40)

bbking

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

ilkeg ilkeg WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.10.2019
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad İ** G**
  • Mesajlar 166
  • Beğeniler 5 / 50
  • Ticaret 0, (%0)

en fazla 2 saat dese bir nebze okey derdik ama en az 244 saat bu para ve bu iş gerçekten çok üzücü

romitet romitet Creative's Kullanıcı
  • Üyelik 19.04.2022
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama & Web Geliştirici
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad G** T**
  • Mesajlar 9
  • Beğeniler 1 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

Rezillik resmen. Ölücünün ölücüsü diyebilirim amazararlı kendisi çıkar, zaman kaybedip çöp temizler durur. Şahsen ben o fiyata klavyeye dokunmam... 

wmgtasarim wmgtasarim wmg.com.tr Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.01.2020
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Yazılım | Web Tasarım
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 1893
  • Beğeniler 545 / 550
  • Ticaret 8, (%100)

Sanal pos ve API işi buda şu demek oluyor kimin işine yararsa yapar ve akıllı bir insan zaten 2 saatlik işi 24 saate çevirir ve API pos entegrasyon uda 2 saat tutmaz 2 saat te bir entegrasyon yapan yazılımcı değildir buda şu demek oluyor piyasa ölü zaten üniversite konusuna gelicek olursakta herşey üni ile bitmiyor ben üni ye hiç gitmedim bile ama üni lerden daha iyi biliyom her üniye gidende yazılımcı olamaz yazılım öyle index.php veya js yi yazmakla olmuyor yazılımcı demek internet i veya Windows gibi işlevleri yapana denir yani şuan kimse kimseyi dinlemiyor burda 50 TL ye site yapanı gördüm 🤣🤣 Allah yardım etsin ne diyelim ama böylede milletin hakkına girilmez 

bbking

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

bbking bbking WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 51 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 1065
  • Beğeniler 228 / 227
  • Ticaret 0, (%0)

Temelde haklı olmalka birlikte   Yapılacak işler çok abartılıyor 

Geçen ay  TR sitelerden 30-80 bin TL arası fiyat +2-9 ay arası süre teklif edilen işi Yabancı sitede 250 USD fiyatla ve 2 günde yaptırdım. 

Satıcılar sürekli fiyat düşük diye şikayet ediyor ama müşteri iş yaptıramıyorum diyor Uzmanım diyen kişilerin %99 u Bot yazmaktan  öteye geçmiyor , Yeni bir proje gelince mantık kurmaktan aciz hasbel kader yaparsa ciddi saçma rakamlar istiyor. 

Evet Sektör ölmüş durumda :(

wmgtasarim

kişi bu mesajı beğendi.

www.Hizliisler.com

Dopinity Dopinity Dopinity Digital Kimlik Onayı
  • Üyelik 17.03.2021
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Dijital Destek Ajansı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** D**
  • Mesajlar 41
  • Beğeniler 4 / 5
  • Ticaret 3, (%67)

Paraya ihtiyacı olan veya bir referans arayan kişi gelip alıyor işte böyle işleri ama sektör ölmüş, emeğin karşılığı yok artık...

bbking

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 14.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 210
  • Beğeniler 39 / 38
  • Ticaret 3, (%100)

wmgtasarim adlı üyeden alıntı

Sanal pos ve API işi buda şu demek oluyor kimin işine yararsa yapar ve akıllı bir insan zaten 2 saatlik işi 24 saate çevirir ve API pos entegrasyon uda 2 saat tutmaz 2 saat te bir entegrasyon yapan yazılımcı değildir buda şu demek oluyor piyasa ölü zaten üniversite konusuna gelicek olursakta herşey üni ile bitmiyor ben üni ye hiç gitmedim bile ama üni lerden daha iyi biliyom her üniye gidende yazılımcı olamaz yazılım öyle index.php veya js yi yazmakla olmuyor yazılımcı demek internet i veya Windows gibi işlevleri yapana denir yani şuan kimse kimseyi dinlemiyor burda 50 TL ye site yapanı gördüm 🤣🤣 Allah yardım etsin ne diyelim ama böylede milletin hakkına girilmez 

akıllı insan 2 saatlik işi 24 saate çevirir derken?

wmgtasarim wmgtasarim wmg.com.tr Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.01.2020
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Yazılım | Web Tasarım
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 1893
  • Beğeniler 545 / 550
  • Ticaret 8, (%100)

emirbugra adlı üyeden alıntı

wmgtasarim adlı üyeden alıntı

akıllı insan 2 saatlik işi 24 saate çevirir derken?

Yani şöyle oluyor hesap yaparım 2 saatte yazacağım gramlık kodu 24 saate yazarım niyetine çalışıyor herkes 😊 ederi 10 lira edeni 2000 lira diyorlar mana bu 

bbking

kişi bu mesajı beğendi.

EngnCn EngnCn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.09.2019
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Tasarımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 294
  • Beğeniler 7 / 75
  • Ticaret 0, (%0)

memlekette o kadar işsiz var ki hani akmasa da damlıyor diye bir söz var ya onun için bu işlere emeğinin karşılığını alamadan giriyorlar çok üzücü bir durum

emirbugra

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 14.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 210
  • Beğeniler 39 / 38
  • Ticaret 3, (%100)

Bu da yenisi. Muhasebe istiyor, borç-alacak hesabı istiyor, birsürü evrak yüklensin istiyor, gürcüce ve rusça olacak, yetkilendirme, şöför ekleme, yük aldığı- bıraktığı yerler falan filan bir dünya özellik istiyor saonra 1 ayda bitsin, 20bin tl bütçe. Bunları 20bine yapacak kaz varsa gelsin üstüne 20bin de ben vereceğim. Bunlar ne içiyorsa aynısından istiyorum ya kafalar muhteşem.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al