Merhaba

Çocukluğumdan beri internet sitelerine merakım var. Lise dönemimdeyken bir iki amatör girişimde bulundum ancak devamında websitelerimi ilgisiz bıraktım. Anlayacağınız üzere bu konularda tecrübesizim.

Öncelikli olarak belirtmek isterim ki benim websitesi üzerinden bir gelir oluşturmak, oradan aldığım gelirle yaşamımı sürdürmek gibi bir amacım yok. Tabi ki websitesi üzerinden para kazanmak beni onur verici olurdu. Ancak böyle bir durumun yoğun ilgi ve tecrübe istediğin eminim.

Kendimce son günlerde bir girişimde bulundum eski hatırladıklarımla bir websitesi oluşturdum. Bu websitesi ekonomi finans teknoloji üzerine yeni gelişmelerden oluşmakta. Şu anda İngilizce haber sitelerinden okuduğum sadece ilgi çekici gelişmeleri Türkçe'ye çevirip yayınlamayı düşünüyorum. Harici olarak kendi oluşturabileceğim özgün içerikler yayınlayacağım.

Böylece

• İngilizce pratiği yapıp dilimi geliştirmeyi
  • Finans ve Ekonomi konusunda kendimi sürekli güncel tutmayı
  • İş görüşmelerinde övünebileceğim özgeçmişimde somut bir proje sahibi olmayı hedefliyorum.

Ancak tüm bu beklentilerime karşın hiç ziyaret edilmeyen bir websitesinin yazarı olmayı bir başarı olarak görmüyorum. Boş bir sınıfa ders anlatmak misali zamanla can sıkıcı olmaya başlayacaktır. Bu nedenle ağırlıklı olarak ziyaretçi almak üzerine her türlü yapıcı eleştiri ve tavsiyelere açığım.

Website adresim: UkkoTalk

Domain ve hosting için GoDaddy firmasını tercih ettim.

Tema olarak "Ücretsiz Glob" kullanıyorum. İleri zamanlarda ücretli bir temaya geçebilirim şu anda düşünmüyorum.

Kullandığım Eklentiler: Eklentiler