Bizi tercih etmeniz için sizlere youtube büyüme konusunda stratejik bir kaç bilgiden bahsedeyim

Öncelik bilgiler tecrübeye dayalı belli bir emek karşılığı elde edilmiştir paylaşılabilir ancak ticari olarak kullanılamaz.

Bizlerden hizmet almadan önce sizlere sizlere söylemem gereken bir kaç deneyimim var. Youtube yolunda kariyer kasan bir çok kişinin hayali çok sayıda kişiye ulaşmak ancak malesef bu salgın haline geldi insanlar bazen sırf egom tatmin olsun diye youtube platformunu işgal etmektedir.  Neyse bunları youıtube degale ediyor çok fazla karşımıza çıkmıyor.

Youtube Platformunda nelere dikkat etmeliyiz püf noktalar neler

-İçeriklerinizi egonuzu tatmin etme amaçlı ya da arkadaslarınızı hava atma amaçlı yapmamalısınız. İnsanlardan ısrarlar videolarınızı seyretmesini istememelisiniz.

-Standart bilindik şeylerden kaçının yani bi konuya biri değiniyor ise o konudan kaçının ya da bir konuda çok fazla video içerik varsa o içerik konusunda yarışa girmeyin kuytu köşelerden başlayın bu sizin öne çıkma ihtimalinizi arttırır büyük hesaplar arasında ezilmek yerine ağır adımlarla büyürsünüz.

-Videolarınızı samimi olarak çekin podyumdaymış gibi karşınızdakine hitap etmeyin ona arkadaşlık ettiğinizi hissettirir türden bir yaklaşımla samimiyet sergileyin cıvıtmadan. Kişi sizi samimi bulur ise bu bile takip etme nedeni olabilir.

-Çok içerik üretmek yerine haftada bir içerik üretin ürettiğiniz içerik üzerine bir hafta yoğunlaşın kaliteli bir ürün ortaya koyun bunun nedeni şu kalitesiz bir videoyu 10.000 kişi izler 10 kişi üye olur kaliteli bir videoyu ise 1.000 kişi izlese bile en az 40 üye gelir bu nedenle kalite önemlidir kaliteli olması için maddeleri zaten burada değiniyorum. Burdaki maksat gelen üyeyi kaçırmamak kalıcı olarak abone olmasını sağlamak önemlidir.

Konuya Ek Olarak önemli bir not: Videolarınız kaliteli olursa izlenme beğenme oranı hızlı bir şekilde ilerler ise bu defa youtube diğer videolar ile sizin videonuzu kıyaslar eğer sizinki üstün gelir ise yüksek izlenmesi olan videoların arasına alır. Youtube içeriğin kalitesine bakar. Kalite diyorumda bu değişkenlik gösterdiği için bu konuyada değineceğim.

Kaliteli bir video nasıl olur

-Diğer insanları takip ederek onları tekrarlayarak belki azda olsa başarı elde edebilirsiniz ama özgün olmak yani benzersiz olmak size daha çok avantaj katar. Nasıl özgün olunur sorusuna gelince bolca kitap okuyun bu sizin etkileyici  akıcı konuşmanızı sağlayacaktır.

- Empati ile olaya bakın ben olsam hangi videoları izlerdim diye düşünün ama bunu kişiselleştirmeyin objektif olun yani ilginiz dışında olan konulara empati duymaya çalısın.

-İnsanlar genelde kendisini güldüren, hüzünlendiren, iyi hissettiren kısacası beyinde duygusal etkileşim uyandıran konuya odaklanır ve ilgisini çeker yani kaba tabiri ile söylecek olursa biz insanlar biyolojik canlılarız bu nedenle çeşitli duygular yaşadığımızda ister istemez bi hayranlık duyuyoruz. Uzun lafın kısası videonuz öyle bi olsunki ara ara şaşırıp odaklanmasını sağlayın.

-Bu kısım yeni kanal açanlar için geçerlidir. Google adwords anahtar kelime planlayıcı var oraya girin orda size hangi kelimenin ne kadar arandığını belirtir ama bu kelime çok aranıyor diye atlamayın. az aranan bilinmedik konulara değinin ki büyük kanallar sizi ezmesin.

Bu benden size bir not eğer kanalınız hızlı bir şekilde büyüdüyse bize başvurmanıza ihtiyac yok standart devam edin :)

-Tahrik edici ya da taraf tutan tarzda şeylere değinmeyin en azından siyasetten bahsetmeyin, bahsetseniz bile doğrudan parti ya da kurulusu hedef almayın.

 

Arkadaşlar buraya kadar anlattıklarım genel olarak daha doğrusu teorik olan bilgilerdir her dalın farklı kaliteli hale getirme yanları  bulunmakta bizim işimizde bu. Sizlerin içeriklerinizi kaliteli bir hale getiriyoruz dilerseniz seslendirme dahil hizmet veriyoruz. Bu gün içerisinde bu konuya bir video ekleyeceğim videodaki performans doğrultusunda bizimle çalışıp çalışmamanız gerektiğine karar verebilirsiniz.

 

İLETİŞİM SKYPE:

live:.cid.3687de5ca98c7087

Whatsapp

+7 991 880 8192 

NOT: YOUTUBE KONUSUNDA SORUSU OLAN ARKADAŞLARIMIZ KONUNUN ALTINA CEVAP OLARAK YAZABİLİR MÜMKÜN OLDUĞU KADAR CEVAPLAMAYA ÇALIŞACAĞIM. GÖRENLERDE FAYDALANSIN HERŞEY PARA DEĞİL :)