Alan Adı: tatlihediye.com
Kayıt Tarihi: 2020-08-26
Bitiş Tarihi: 2023-08-21
Registar:Godaddy
Transfer Ücreti:Yok
Satış Süresi Bitiş Tarihi: 01-06-2022
Minumum Artış: 250TL
Hemen Al: 15.000TL
Özel Notlar: 
Site Analiz Bilgileri:

Merhaba,

E-ticaret, b2b, satış vs. şeklinde bu sektördeki ciddi satış hacmi oranını görerek ciddi bir rakam ile alan adını satın aldık.

Öncelikle satmak istemedik fakat işimizin yoğunluğunun artması ve zaman sorunu sebebiyle bu tarafla uzun zamandır ilgilenemedik, bundan dolayı satılmasının en doğru karar olduğunu gördük.

Kendinize has ürünlerin satışını da burada yapabilirsiniz. Örneğin hediye meyve ,çikolata ,çiçek konseptleri içinde birebir uygun.

Veya Konsept olarak Eşe, Sevgiliye , Arkadaşa , Doğum günü, Anneler günü, Yılbaşı ,Özel günler hediye konseptleri oluşturup satışını gerçekleştirerek Jenerik Marka ismi ile bir marka oluşturup yatırım alabilirsiniz ya da tatmin edici paralar kazanabilirsiniz.

 

----------

İnternetten online satış yaparken öncelikle alan adınızın bilindik akılda kalıcı olması markalaşmaya değer bir isim olması önemlidir. Bu isim keyword isim olup Google aramalarında olsun, akılda kalıcılığıyla olsun sürekli ziyaret edilecek bir sitedir. Muadil ciceksepeti gibi site örneklerini baz alırsak aradaki isim jenerikliğini farkedeceksiniz.