omrumdely adlı üyeden alıntı

hepinize arı arı teşekkür ederim. randevü bilgileribi kayıt ederken tcad  soyad bilgileirni kayıt etsem yinede suç teşkil eder mi , randevü değiştirme ve randevu iptal gibiişlemlerde kullanılacaktır.

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu-na uygun olarak belirli verileri tutabilirsiniz. Bunun için avukatınız ilgili anlaşmaları hazırlamalı ve ilgili mercilerden de gerekli başvurular yapılarak izinlerin alınması ile birlikte, aldığınız verilerle ilgili şartları ve koşulları kişi/kurum kabul etmeli. 

 

Kişisel verilerin kaydedilmesi; kişinin, yetkisiz üçüncü kişilerin bilgisine sunmadığı, istediğinde başka kişilere açıklayarak ancak sınırlı bir çevre ile paylaştığı, herkes tarafından bilinmeyen veya kolaylıkla ulaşılması ve bilinmesi mümkün olmayan, kişinin kimliğini belirleyen veya belirlenebilir kılan tüm verilerin “hukuka aykırı” olarak kaydedilmesidir.  Örneğin başka bir şahsın kimlik bilgilerini bir internet sitesine üyelik kaydı için kullanma; bir eczanenin kendisinden ilaç satın alan tüm insanlara ait kişisel bilgileri (veri niteliğinde) bilgisayara kaydetmesi; bir laboratuvarın az bulunan bir kan grubuna sahip hasta bilgilerini kaydetmesi gibi haller kişisel verilerin kaydedilmesi suçuna vücut verir.

 

KVKK alanında uzman avukatla mutlaka görüşüp bu konuyu danışın.