Şuan herkesin babası böyle neymiş kendi ayakları üstünde dursun diyorlar ama yanlış bir seçim bu yarın öbür gün bu tür babalar yaşlanınca çok pişman olacaklar çünkü çocuklar bakmayacak bakıcam diyende bakmicak bundan emin olun
tarantula901 adlı üyeden alıntı
Babana söyle eğer oyun oynarsam bağımlı gibi farkedersem bilgisayarı elimden al de ikna olur bence
belkide ailenizin o paraya ihtiyacı vardır ve baban bundan dolayı böyle bir harekette bulunmuştur. Hemen olumsuz yargılayıp pes etmemeni tavsiye ederim sonuçta o miktarı eğer istersen yine kazanabilirsin
musaarikanhdd adlı üyeden alıntı
Eski kuşağın hepsi böyle galiba. Sen kendini kanıtlamana rağmen almaması ilginç 15 bin az bir rakam değil. Yerinde olsam banka hesabını kendi adıma yapar 5-10 bine güzel bir bilgisayar alırdım tabi babanı tanımadığımız için ne tepki verir bilemeyiz. Allah yardım etsin.
Baban pc almaya ikna etme kendi ayakların üzerinde durup kendi pc ni al kendi yolunu çiz derim.
khenjikruka adlı üyeden alıntı
Kendim bir site Kurdum. Adsense falan ekledim 2 ayın sonunda 15 bin TL'ye yakın bir para oldu???? burası ilgimi çekti sadece benim mi ilgimi çekti ?? ben şuan işi bırakabilirim bana da öğretirsen ve sana 2 ay sabredersen ilk kazancımla o PC'yi ben sana yollarım bunun için yemin edebilirim....
PC'yi sonunda aldım hepinize teşekkür ediyorum cevaplarınız için..