Biraz daha derine inip düşündümde aklıma şöyle bir teori geldi;
Hatırlarsanız geçen yıl bize, mybb.com.tr'ye yapılan kur sonrası shell olayı ile karşı karşıya kalmıştık ve indirme sayfamızdaki mybb kurulum paketi değiştirilip onun yerine içine shell gömülü paket yüklenmişti, sonrasında birçok kişi durum hakkında açıklama yapmamıza rağmen bu olayın kasıtlı olarak bizim yaptığımızı öne sürmüşlerdi..

Eğer tema yapımcısınında rakibi varsa ve çok kazanıyorsa aynı durum onun başınada gelip bu şekilde dosya gömülerek teması değiştirilmiştir ve oda kontrol etmeden satın alan kişilere demo olarak yüklü siteden direkt indirip teslim etmiş olabilir..
Tabi bu sadece bir teori birde şöyle bir soru takılıyor burada; tema halka açık bir indirme sayfasında yüklü değil ve neden oradan indirip teslimat yapıyordu + eğer öyle bir durum söz konusu olmuş olsaydı diğer temalara neden böyle birşey eklenmemişti..

???? sorular teori kurdukça çoğalır, tıpkı bizim başımıza geldiği gibi ve bizde bize güvenenler haricinde bu durumdan sorumlu olmadığımızı ne yazık ki inandıramamıştık..