Merhaba,

Sosyal Medya Yönetimi ve Analizi yazılımı projemiz için yazılımcı aramaktayız. (Full-Stack Developer)

Beklenti ve isteklerimiz;

• Web sitesi ve mobil uygulama istemiyoruz şu an için ihtiyacımız yok.
  • Metronic 8 adlı tema ile kullanıcıların gördüğü paneli sıfırdan yapılmasını istiyorum. Ayrıca Metronic 8'in admin panel dashboard'nun kurulmasını istiyorum ihtiyaçlarıma göre.
  • Front end ve Back End tarafında bu saydığım teknolojilerin kullanılması; Stack: PHP7/Laravel, MySQL, Redis, React/Next.js, HTML5, Tailwind CSS, AWS (Aurora, SQS, S3, ...), Gitlab ya da GitHub, PHPUnit, PHPStan, React-testing-library, Docker, Kubernetes...
  • Ürün ağacını çıkardım, neler yapılacağı ile ilgili özellikle beğendiğim rakipler var, bunların bileşeninden oluşan bir yol haritam mevcut. Başlıklar bu şekilde. Social Media Publishing / Social Media Monitoring / Social Media Analytics / Social Media Inbox / Social Media Advert / Social Media Reporting.
  • Anlaştığım kişiyle gizlilik ve iş sözleşmesi imzalanacak. Hem kendi tarafımda hem developer tarafında cezai şartları kabul edilmesi önemşi. Projenin Github veya Gitlab üzerinde çalışılmasını talep ediyorum.
  • Algoritmanın çatısı, kurgusu ve mimarisi kubernetes gibi, temiz ve düzenli kod yazımı, yeni nesil doğru kurgulanmış database yapısı, hosting'i yormayacak performanslı kod yapısı, siber güvenlik açıklarının minumuma indirilmesi, data saklama konusunda doğru öneriler önem verdiğim konular.
  • Sosyal Medya firmalarının resmi API'lerini kullanacağız. Yazılımcı kendisi API yazmayacak sadece resmi API'leri anlayıp entegre edecek. API'lerin izinleri ve yönetimleri konusu bize ait olacak.

Bu yukarıda saydığım konularda bilgili, tecrübeli ve proje yapmak isteyen yazılımcı veya ajansların bize DM'den ulaşmasını rica ediyorum.