hocam onlar anlık reklam 3 satten fazla bırakmıyorlar direk site google ban yiyorlar
Ban yemiyorlar maalesef ben tam olarak aynı bölgede hizmet veriyorum. Sıkıntımın boyutunu anlatamam. Paylaşımın üzerinden 1 ay geçmiş aynı sitelere şu an bile reklam çıkıyorlar ve başlıklar falanda hep aynı.
ReşatTürksoy adlı üyeden alıntı
Mesele o değil. Bu reklamlar zaten sabahtandır var. Sadece domainlerdeki rakamlar değişiyor. Aynı siteler aynı telefon numaraları.
Sorun başkadır. Hesapların askıya alınması, reklam konusunda sıkıntıların olması ve dürüstçe çalışan veya çalışmak isteyenlerin eziyet çekmesi, hesaplarının askıya alınması var iken. bu şekilde tüm reklam alanının kapatmak ve google nin çok geç aksiyon almasıdır sorun.
Yoksada, her kes reklam da çıksın, para da kazansın. Yeter ki vatandaşın gönlü hoş olsun, evine ekmek götürsün.
Ve en önemlisi, çocuklarına bakınca içi yanmasın, aksine, ferah olsun. 🙏
Tekirdağ bölgesinde hizmet veriyordum Marmaris te esnaf bir arkadaş gel buralarda iş çok demesiyle geldim buralara işi de reklamlardan alırız düşüncesiyle çıktım yola. Geldim reklam çıkmaya başladım reklam saldırısını öğrendim eşikli hesapları öğrendim bi türlü reklam çıkamadım bir de üzerine rahatsızlanıp ameliyat oldum. İnsanların gereksiz hırsları yüzünden mahfoldum.
Haksiz rekabet yoktur, buyrun sizde açın reklami çıkartın, asıl sorun google de , niye yasak koyuyorsun her şeye, sonuçta ordakilerde bot ve insan tasarliyor, oyuzden insan her türlü engeli kirip aşıyor, sizde 10 adet reklam girebilirsiniz
Herkes istediği kadar reklam versin fakat bunlar eşikli hesaplarla reklam veriyor. Birde bot saldırısı var ve bot saldırısı Mobil üzerinden geliyor. İlk başlarda demografi de bilinmeyenleri kapattım reklama 1 gün saldırı olmadı sonrasında masa üstünden geldi saldırı onu da kapattım şimdi de mobilden geliyordu etik değil işte. Bu hareketlerin sonucunda bir çok insan mağdur oluyor çor çocuğun rıskı ile oynanıyor