Herkes asgari ücret şu bu yazmış da arkadaşlar Asgari ücret + Yemek parası + Elektirik evde + Sigorta hesap yaptığınız zaman öyle 5500 filan çıkmıyor.. ayrıca yarım saatte 300 kelime diyorsunuz. Yazarlar makina mı? Bir hizmet alıyorsanız bunun bir bedeli vardır. 300 kelimeyi saatte yazanlar var ne olacak böyle olursa 2750 TL mi kazanacak? Kızmayın kırılmayın çoğu kişi makale yazdırırken zaten sektöründe onun parasını fazlası ile kazanıyor. İyi bir seo yazarı 3-4 liraya makale yazmaz. Bende makale yazarıyım ingilizce makale yazıyorum %100 seo uyumlu ve 1000 karakter 50 tl den yazıyorum. Yanlış anlaşılmasın kelime demedim karakter! 49 lira yapmam isteyene yazarım. Toplu makale yazmam her makale tesliminde paramı alırım hatta bazı firmalar fazla para atıyor bakiyeden düşersin diyor. 3-4 TL ler yazıldığı için TÜRKÇE makale yazmıyorum. Nasıl ki işsiz kalan ben garsonluk yaparım diyip tepsi tutmayı garsonluk zannederek bu işi yaptı ve işletmecilerde ucuz diye atladılar... Şimdi kalifiye garson kalmadı tüm mekanlardan hepiniz şikayetcisiniz. Yazarlık da aynı şekilde seviye kaybediyor. Yapmayın bir hizmet alacaksanız bunun bedeli vardır. Herkesten her hizmet alınmaz. Alınıyorsa da Türkçe iyi makale yazan arkadaşların hakkını verin. en az 5 taban olmalıdır. 7 isteyene de saygım vardır 10 isteyene de.. pahalı bulan kendi yazsın.
Lütfen şahsi kimse üstüne alınmasın.