Yazdığı makalesi ilk 3 sayfaya gelmeyenler konuya yorum bile yapmamalı.
Ahresf, keywordtool io, semrush vb araçlar ile site haritasını çıkarıp, rakipleri kontrol ederek yazan ve ilk 3 e girmesi en basit içerikleri çıkaran arkadaşlar ile zaten taban fiyatın üstünde çalışıyoruz.
Emek veren değerini alıyor zaten.
Taban fiyatın 5 tl olması demek iş bilmeyen yazarların, site sahibi arkadaşların veya bu işe heves edenlerin insanların zaafından yararlanıp paalarını almaktan öte geçmez.
100 makale yazıp ilk 3 e 10 tanesini zar zor sokan arkadaşlar için taban fiyatın aynı kalması taraftarıyım.
İş bilen hit alacak içeriği arayıp bulan, ilk baştakileri ezip geçecek içeriği yazanlar zaten taban fiyatın üstünde alıyor.
Sırf bu sebeple analiz araçlarını satın aldım kullanmayı öğrendik vs. derken kendim 10 günde 1 derinlemesine analiz ederek vs içerik çıkardım ve yazdım . Toplamda 1 yılda kendim 50 içerik yazmışımdır yine 60 adette başlık ve alt başlıklarını hazırladığım içeriği başkasına yazdırmışımdır. bu 100 makalenin 50 si ilk sırada , diğerleride ilk 3 te şu an.
3 aydır içerik girmediğim siteme yine geçen haftalarda analiz ederken tesedafüfen bir kelime denk geldi 30 k hacmi olan şu an 3. sıradayım.
Böyle size hit getirecek içeriği tere yağından kıl çeker gibi bulup yazan arkadaşlar hakkını istesin ama laf olsun diye makale yazıp insanların paralarını almaktan öteye geçmeyenler için taban fiyat aynı kalmalı.
Mesaj 1 defa düzenlendi. Son düzenleyen: Kenancot34 (20.07.2022 04:56)