wmgtasarim adlı üyeden alıntı

 Wm aracında Türkçe yazım kurallarımı 🤔🙂 ben kürdüm Kürtçe yazsam peki okul 6 ya kadar okudum ve ilkkez senden duydum wm Türkçe yazım diye o SEO kuralı ve dünyaca ünlü yerlerde bile böyle bir kural yok o değilde yanlış anlamayın da sizin benimle zorunuz nedir gidin bakın bakalım forumda nasıl konular var ve ben düz yazan bir insanım benim lafımın noktasıda yoktur virgülüde yoktur yeni yeni kurallar çıkarmayın birşey söylemiyoruz diye gelmişsiniz bana dediklerinize bakın ben sizin işinize karışıyormuyum mesela şuan senin yaptığın mod luğun kurallarıda var ama ona göre gitmiyorsun burdan değilde özelden uyarabilirdin modluğun 1.nci kuralı bu şükür **************lık üçkağıtçılık yalan birşey yok bende herşeyi gerçek kimliğimle yapıyorum ne kadar üyeler destek çıkmasada canları sağolsun gene yardımlık birşey varsa gene yardımcı olurum benle oğraşmayın oğraşmak istiyorsanız gidin **************lık vb yapan kişilerle oğraşın konularımda gayet uygun düzgün **************lık vb gibi konularımda olursa direk banlayabilirsiniz 

@wmgtasarim selam.

Bazı cümlelerin gerçekten de anlamak zor olsa da bir şekilde bir birimizi anlıyoruz. Forum yönetiminin de zannımca uyarısı, mümkün mertebe cümlenin başlangıç ve bitişi belli olsun diye en azından nokta virgül kullanman. Tabii özelden yazmaları yönünde seninle mutabıkım.

 

Lakin, konuda yazdığın milli mensubiyetini ortaya koyman farklı anlamlara yorumlanabilir. Etraf görgüsüz ve terbiyesizlerle kaynıyor.

 

Türk, Kürt, Laz ve daha niceleri: Bu ülkede yaşayan hepimiz kardeşiz.

Allah birliğimizi, dirliğimizi bozmasın inşallah.