asral01 adlı üyeden alıntı

Merhabalar https://www.programdestek.com/poco-x3-pro-vayu-imei-repair/ konusunda sıralarda 1. sıraya cıkmak için elimden geleni yapıyorum fakat cıkamıyorum backlık yapıyorum ama aherfs de 0 görünüyor bunun sebebi nedir. 2. sorum kötü backlıkları google google disavow dan engelleme rağman yeni backliklerde halen onlar kötü backlık atmaya devam ediyor bu sorunu biri bana anlatabilirmi?

Merhaba

Birinci sayfaya çıkmak istiyorsunuz ama rakiplerinizi araştırdınız mı? Rakiplerinizin içeriklerini, kullandıkları başlıkları, geçirdikleri anahtar kelimeleri vs. Peki rakiplerin aldıkları backlinkler? 

Üstteki mesajda @YaRGiC  hocanın da dediği gibi içeriğinizde çok eksikler var. Bu arada reklamlarla da doldurmuşsunuz sayfayı. 

 

Diğer sorularınıza gelince, google disallow tools dan yaptığınız değişiklikler hemen etkin olmaz. Belirli süre sonra sonra google gönderdiğiniz o linkleri saymaz. Ama hangi linkinleri disallow tools sa ekleyeceğinizi nereden rapor ettiyseniz (semrush, ahrefs vs) orada da ilgili linkleri artık disallow ettiğinizi işaretlemeniz gerekiyor ki bir sonraki raporlarınız daha doğru gözüksün. 

 

Diğer yandan ister yeni aldığınız backlinkler ister önce aldıklarınız - Hemen raporlarda yer almaz. İlgili araçların (semrush, ahrefs vs) botları veritabanlarını güncellemesi gerekiyor ki bu da zamanlama ile bağlı. Aynı gün de olabilir bir ay da 3 ay da sürebilir.

 

İyi forumlar