Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle bu konudan dolayı xpserkan hocama teşekkür ederim.Bu konuda ki söyleceklerime gelince ben bu temayı kendi sitem için almayı planlıyordum neden ne hikmetse almaktan vazgeçtim iyi ki de almamışım böle bir açık mevcutmuş.

Şimdi bazı arkadaşlarımız bende dahil olmak üzere sitelerimize eklediğimiz dosyaların içine hiç bakmıyoruz ve güvenerek sitemize koyuyoruz ummadık taş baş yarar derler ya o hesab oluyor sonra.Artık bu olaydan sonra siteme eklediğim tüm dosyaların içine bakıp öle atıcam.


Tema sahibinin resmi sitesinde ki temaların birkaçınında ön izlemesi ve satın alma işlemleri kapatılmış.Yani tema sahibi inceliyor temaları sorun tek bir temada değil çünkü diğer temalarda var galiba ? tam olarak bilmiyorum ama xpserkan hocamın şu mesajında ki yazdığı mantıklı geliyor ?

xpserkan adlı üyeden alıntı


Eğer tema yapımcısınında rakibi varsa ve çok kazanıyorsa aynı durum onun başınada gelip bu şekilde dosya gömülerek teması değiştirilmiştir ve oda kontrol etmeden satın alan kişilere demo olarak yüklü siteden direkt indirip teslim etmiş olabilir..


Yani eğer tema sahibi bir artniyetle koymuş olsa birçok site hacklenirdi.mybb.biz bu hacklenme olayından geçenlerde payını almıştı.Bence mybb.com.tr yapılan shell saldırısı gibi bir saldırı yapılmış temalara yoksam adam para kazandığı yere leke sürdürür mü ?

Her ne olursa olsun arkadaşlar bilmediğiniz,güvenmediğiniz hiç kimseye babanız dahi olsa güvenip bir işlem yapmayın hadi güvendiğiniz verdiği dosyalar,kodları inceleyerek işlem yapın.


Son olarak xpserkan hocam ve mybb.com.tr yöneticilerine bu konuda ki hassiyetlerinden dolayı teşekkür ederim.

İyi forumlar.