100 adet domainden ilk link çıkışı yapılacaktır foother veya tanıtım yazısı şeklinde link ekletmek istiyen arkadaşlar ulaşabılir. Panel yoktur tüm çalışmalar manuel yapılıp rapor olarak verilir.                                                                                                                                                                                                                                          Foother link ücreti aylık 2000 tldir. Foother link satışımız 10 kişi ile sınırlı olup foother link alımı yapıcak arkadaşlara tanıtım yazısı hediye olarak eklenecektir.             Tatınıtım yazısı almak istiyen arkadaşlar 100 adet domainden tanıtım yazısı ücreti tek seferlik ödeme 2500 tldir.                                                                                             Ödemeler çalışma öncesi yarısı rapor tesliminde kalan yarısı olarak çalışmanız yapılır.                                                                                                                                      Tüm sitelerin ip adresleri ve içerikleri farklıdır.                                                                                                                                                                                                                  İletişim skyp:   live:.cid.e953907f42a66c17                                                                                                                                                                                                                     İletişim whatsap:  +7 958 248 49 70