Merhabalar, arkadaşlar Akbank'a davet kodum ile üye olan kişilere 100 TL ödeme yapıyorum. Ardından siz de yakınlarınızı davet ederek kişi başı 200 TL Chip-Para kazanabilirsiniz, max 1000 TL şeklinde. Kodlarda 5 kişilik kota olduğu için kodları özelden iletiyorum. Ödemeyi bana yansıdıktan sonra yapıyorum.

 

Davet Kodum - 100010265140

Arkadaşın EBUBEKİR seni de Akbank'ın avantajlı bankacılık ürünlerinden faydalanmaya davet ediyor. Hemen davet kodun ile Akbank Mobil'den Akbanklı olarak birçok bankacılık işlemini ücretsiz gerçekleştirebilir, sana özel avantajlı kampanyalar ve chip-para kazanma fırsatlarından yararlanabilirsin. Sana özel davet kodu: 100010265140 Hemen Akbanklı olmak için:www.akbank.com/MobildenYap Detaylı bilgi için: https://www.akbank.com/akbankli-ol Mutlu günler dileriz.

 

Bilinen Kota 5/5

 

Lütfen Girmeden Önce Onay Alınız. 5 Kişilik Kotalar Mevcuttur, kod dolunca yenisi eklenecektir. Onay almadan işlem yaparsanız sorumluluğum dahilinde değildir.

 

 

Hızlı İletişim Kanalları

05319109543 Wp

 

📢 Hesap Açılış Adımları

🏆 Akbank uygulamasına giriş yap ve Akbank'lı olmak istiyorum butonuna tıkla 🏆

🏆 Gerekli yerleri doldurun ve davet kodunu gir yerine size ilettiğim davet kodunu girin 🏆

🏆 Görüntülü görüşmeyi tamamlayın 🏆

( NFC Özelliği var ise anında açabilirsiniz yok ise başka bankaya ait hesabınızdan 1 TL gönderim yapabilirsiniz. Başka banka hesabınız da yok ise kurye beklemek zorundasınız )

🏆 Hesap açılışı tamamlandıktan sonra herhangi bir problem yok ise ödül bana yansıyor ve ben de ödemenizi yapıyorum 🏆

 

📢 Bilgilendirme lütfen okuyunuz

Kurye seçeneği ile ilerleyecek arkadaşlar lütfen yazmasın.

Ödülün bana yansımaması durumunda ödeme yapmıyorum.

Banka tarafından oluşacak problemler sorumluluğum dahilinde değildir.

Kampanya Koşullarını lütfen okuyunuz. Pek bir detay yok zaten.

Kampanya Koşulları; Arkadaşlarını Akbank'a Davet Et Kazan! | Akbank

Hesap açılışı tamamlanmadan büyük ihtimalle ödül bana gelmiyor, lütfen hesap açılışını erteleyecek iseniz davet kodunu istemeyiniz.