Navbar ve devamını oku kısımlarındaki kahverengi rengini değiştirip daha hoş bir renk yapsanız diyorum çok daha güzel olabilir. İlgili kısım için biraz daha açık bir renk daha çekici görünüm sunabilir
Bu haliyle de oldukça kusursuz görünüyor.
Bu haliyle de oldukça kusursuz görünüyor.
Hocam o bölüm için şunu desem; Temanın çoğunu renkli yapmak istedim ve zaten baktığınızda bir kaç rengi bir arada kullandım. O yüzden menübar gibi bir kısmı koyu yapmalıyım ki diğer renklerinde anlamı çıksın istedim. Bunun için Üst(Menübar) Orta(Devamını Oku) Alt(Footer) kısımlarında koyu renkleri kullandım. Desem ne düşünürsünüz? Ayriyetten o bölüm için renk önerilerinizi almak isterim... Teşekkürler eleştiriniz için.
Bu güzel olmuş, bence herşeyiyle çok iyi eksik hiçbirşeyi yok gibi. Sade, hoş ve düzenli görünüyor. Başarılar...
Güzel yorumunuz için teşekkürler. İnş ;)
İkinci teman ilkinden çok daha iyi bence. Bunun kadar da doğal bir şey yok. Çünkü tema yaptıkça kendini geliştiriyorsun. :) Hedef hep daha ilerisi olmalı. Temanı beklemekteyiz.
Güzel yorumunuz ve destekleriniz için çok teşekkür ederim :)
Gayet muntazam...
Güzel yorumunuz için teşekkürler :)
Yazılar arası boşluğu azaltmalısın, sidebardaki herşeyin sağ ve soldan eşit yapmalısın , devamını oku butonunu biraz yukarı almalısın.
Vakit bulabildiğim zaman o konularla ilgileneceğim ama sidebarda zaten her şey eşit duruyor bilerek özenle kontrol ettim o bölümü. Teşekkürler.
Çok güzel gerçekten. Dahada geliştirmeni bekliyoruz. :)
Eyvallah kardeşim teşekkür ederim ;)
Sade bişi yapmaya calişmişsin ama Renk'lerle Anlaşamamışsın :)
ama gayet iyi gidiyor
ama gayet iyi gidiyor
İlk temada amaç biraz sadelikti. Bunda renkli bir şeyler yapmak için bir iki renk birden kullandım ve renkleri uyumlu kullandığımı düşünüyorum şahsen. Tabii sizinde görüşünüz için teşekkür ederim :)
Tema güzel duruyor, kenar köşelere oval uygulasan daha bir tatlı durur gibi düşünüyorum.
Başta o şekilde devam ediyordum ama yan menüde başlık alanları biraz kısa kalınca oval pek güzel durmadı hocam. Güzel yorumunuz için teşekkürler..
Ben yorumumu yapmıştım ama tekrar yapmak istedim. Güzel gidiyorsun. Böyle devam etmelisin.
Allah razı olsun Talha teşekkür ederim güzel yorumun için.
Hos bir tema olmus ufak tefek hatalar var arkadaslarin dedikleri eksikleri tamamlarsan daha yapici olur Basarilarinin devamini dilerim kardesim.
Eyv. hocam teşekkür ederim ;)
Ben beğendim şahsen gayet güzel gidiyorsun
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim hocam sağolun :)
harika, her temayı beğenmen bugüne kadar 2-3 tema beğendim, bu 4. oldu çok iyisin.
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam. Umarım v3 sürümü de 5. olur :)
Tüm herkese eleştirileri ve önerileri için teşekkür ederim. Daha fazla eklemek isteyen olursa çok sevinirim...