-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Geçersiz tıklamalar hala devam ediyor. 73 tıklama oldu. Google organik hitte yok bu tıklamaları kim yapıyor anlamadım. Sadece webmaster forumlarından geliyor ziyaretçi.
isparakariyer.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Danisman
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Siteni hangi sitelerde yayinladi isen siteni kaldir. sonra bildirimi yap reklamlarini kaldir.
cekemeyen insan cok malesef.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Danisman
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
*** ve burada imzamda görünüyordu ikisinide kaldırdım. Kimseye suç atmak gibi bir derdim yok ama niye böyle oluyor anlamadım...
Bu forumda kimseye soz soyleme gibi bir hakkim yok ama malesef *** da buna binlerce kez sahit olduk kardesim bir site yayinlansa ertesi gun o kisiden ban konusu aciliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
*** da site çok beğenildi, yeni açılan siteler konusunda 20 tane yorum aldı ve bütün yorumlar çok iyiydi. Kötü bir şey getirmek istemiyorum aklıma ama oradan olmuş olabilir. Adsense ye 2 kere geri dönüş yaptım bitanesi bu sabah olmak koşuluyla ve benimle ilgili olmadığını ve bir saldırıda olmuş olabilir dedim. Şuana kadar bir gelişme yok bakalım nolcak...
isparakariyer.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Danisman
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kimse Kotu birsey getirmek yada baskalarini kotulemek buna benzer hic bir dusunceye sahip degilim sahip olmakta istemem.
Sana Bir Tavsiye benim goruslerim ve yasadiklarim neticesinde dile getiriyorum.
Hic Bir Sitede Siteni Paylasma adres verme su olur sitenin resmini cekersin gerekli yerleri silersin yayinlarsin yeterlidir fazla soze hacet yok.
siyahh
SEO Danışmanlığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Hocam belirli bir süre kaldır reklamlarını belirli bir süre ya da kendi ana site adresini url kısımlarından engelle.Yani gösterim olsa bile tıkları saymaz zaten google...