Merhabalar,
Ticimax, İdeasoft, PlatinMarket ve T-soft yazılım firmalarından hangisini önerirsiniz. E-Ticarete başlangıç için.
Hangi E-Ticaret Yazılımı |
8 Mesajlar | 1.627 Okunma |
Merhabalar,
Ticimax, İdeasoft, PlatinMarket ve T-soft yazılım firmalarından hangisini önerirsiniz. E-Ticarete başlangıç için.
o firmların sadece hostinge opencart vs kurup bıraktıklarına şahit oldum gelipte bir vds opencart kurulumu için 4k 6k verceksen sen bilirsin bir tane arkadaşım almıştı bin pişman oldu tema için ekstra para istediler bu yüzden git sunucu kirala kendine kendin kur tema içinde bir kişiyle anlaş yapsın sana daha uyguna kapatırsın zaten seo meselesi yalan onlarda ekstra seo planlaması yaptırıyorsun kendine
S. A elimde hunkar.co bu script var orijinal dosya istediğin kadar domaine kurabilirsin yazılım fiyatı 6000 ben sana 3000 verebilirim yazılımı bana yazılımcısı verdi ama ben Eticaret ten anlamadığım ve şuan yapmayı düşünmediğim için s atabilirim yazılım dropshoping uygun xml var bayi satışı olabiliyormuş ws
shopify kullanabilirsiniz ,ama eğer türkçe destek isterseniz ikas kullanabilirsiniz hocam.
Şahsi tavsiyem Woocomerce veya Opencart kullanman yönünde olur
Ama yeni başlıyorsan İkas ile görüş derim
Hocam size uygun fiyata kendi yazdığımız profesyonel e-ticaret bayiliğinden bahsetmek için özel PM göndermek istedim fakat PM ayarlarınız kapalı olduğu için gönderemedim.
"Shopify Resmi Türkiye" Partneriyiz hocam Shopify hakkında her türlü sorunuzu ekibimiz hızlı bir şekilde cevaplandırabilir.