mrshn
Felix Themes (technoesh)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
iyi günler arkadaşar ben wmaracı sitesinn yapmış oldugu weblebi temasını kullanıyorum ve yukarıdaki çubuk menüye açılır menü eklemek istiyorum örneğin oyunlar sekmesine mouse ile gelindiğinde aşağı doğru açılacak ve strateji oyunları zeka oyunları vs. Açılacak bunu kodarla nasıl yapabilirim turkuaz tasarımına uygun olarak bir kaç eklenti buldum aa onlar tasarımauymuyorlar ben de kodla yapmak istiyorum nasıl yapabilirim şimdiden teşekkürler...
Not:kusura bakmayın yazılar karışık oldu çünlü telefondan giriyorum nete şu anda şehir dışında olduğum için...
mrshn
Felix Themes (technoesh)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
1. dediğinizi yaptım olmadı 2. dediğinize gelince benim dediğim menü yukarıdaki çubuk menü yani bir sayfa ekleyince otomatik olarak sayfayı menüye alıyor sizin dediğiniz özel menü ben özel menü eklemek istemiyorum o çubuk menüyü açılır yapmak istiyorum.
Cevaplarınız için teşekkür ederim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Weblebi v.2 sürümü ile bu özellik gelecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bahsettiğiniz şey için yeni bir kod yazılıp düzenlemem gerekecek. Kategorileri yukarıya alıp alt kategorileri açılır menü şeklinde göstertmeliyiz. Şu an için uygun değilim fakat gerekli kodu yarın bu konudan size yazacağım :)
Kategorileri üst menüye alacağız değil mi? Sayfaları listelerseniz bölüm şeklinde olmaz çünkü.
mrshn
Felix Themes (technoesh)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
@BiDüşün açılır menüde örneğin hikayeler yazacak mouse ile üstüne gelindiğinde kategoriler çıkacak hayvan hikayeleri-bebek hikayeleri-fıkralar tarzında ve birine tıklandığında o kategoride yazılmış postlar açılacak bu şekilde istiyorum.
Ve şimdiden çok teşekkür ederim :)
mrshn
Felix Themes (technoesh)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Çok teşekkürler süpersiniz iyi çalışmalar :)