Merhaba arkadaşlar,

 

Son birkaç haftadır açık beta olarak bazı üye gruplarının kullanabildiği ve son testlerini tamamladığımız PM v2 geliştirmeleri bugün itibariyle bütün üyelerimizin kullanımına açıldı!

 

Bu geliştirmeler sayesinde pm sistemi, tekil ve grup yazışmaları için anlık iletişim sağlayacak hale geldi. Bununla birlikte JPG, PNG, GIF vb görsel paylaşım imkanına kavuştu.

 

PM sistemi geliştirmelerinde öne çıkan yeni özellikleri aşağıda bulabilirsiniz.

 

1- Whatsapp Benzeri Anlık İletişim

Sabit konuşma penceleri ve /pm üzerinden whatsapp benzeri uygulamalar gibi anlık iletişim sağlayacak hale geldi. Bu sayede bir veya birden fazla üyeyle karşılıklı konuşurken, yeni gelen mesajları görebilmek için sayfa yenileme gibi eski usul işlemlere gerek kalmayacak.

 

469-6338ad5f56028.jpg

 

 

2- PM'lerin Okundu Bilgisi

Gönderdiğiniz özel mesajların karşıdaki üye(ler) tarafından okunduğunu "mavi tik" olarak görebileceksiniz.

 

3- Görsel Paylaşımı

Sabit konuşma penceleri ve /pm üzerinden görsel paylaşımı sayesinde artık harici bir siteye yükleme yapıp link göndermenize gerek yok. Sürükle bırak, gözat ve clipboard'dan yapıştırma şeklinde görsel paylaşımı yapabilirsiniz. Ayrıca abd.com/def.jpg şeklinde bir link paylaşmanız halinde bunu da konuşma penceresi içinde önizleme olarak göreceksiniz.

 

4- Yeni PM Mail Bildirimi

Aldığınız bir özel mesajı 5dk içinde okumamış olursanız sistem sizi kayıtlı mail adresinize bir mail göndererek yeni gelen mesajdan haberdar edecek. Dolayısıyla kayıtlı mail adresinizin güncel ve eposta alımına açık olması önemli.

 

469-633793f3840f1.jpg

 

5- PM ve Diğer Bütün Bildirimler

Yine bugünden itibaren yeni özel mesaj, beğeni, alıntı, cevap, anket cevaplama, dizin onay/redleri, nedir soru cevapları, blog yorum ve beğenileri vb bütün WM Aracı site içi bildirimleri sistem içinde anlık olarak iletiliyor.

 

 

Hepimize hayırlı olsun, iyi forumlar 🙏