Gerçekten mükemmel, genel olarak WM Aracı'nın gelişmesinde katkı sağlayan tüm arkadaşlara teşekkürler.
PM v2 Herkesin Kullanımına Açıldı! |
42 Mesajlar | 8.282 Okunma |
Gerçekten mükemmel, genel olarak WM Aracı'nın gelişmesinde katkı sağlayan tüm arkadaşlara teşekkürler.
Sonunda. gerçekten güzel olmuş Wmaracı bi uygulaması eksik oda olsa mükemmel olur
Selam. Ben hala mesajlarımı silemiyorum. Benden mi kaynaklı? wmaraci da mı böyle bir özellik bulunmuyor, aydınlatırsanız sevinirim
Selam. Ben hala mesajlarımı silemiyorum. Benden mi kaynaklı? wmaraci da mı böyle bir özellik bulunmuyor, aydınlatırsanız sevinirim
Merhaba,
Evet, önceden de mesajınızı cevapladığım gibi:
Evet, şu an için özel mesajlar kullanıcı tarafından silinmiyor. Fakat bununla birlikte mesaj kutusu limiti de yok.
Yine de farklı bir sebeple silinmesini istediğin mesajlar varsa ve pm atarak bilgi verirsen yardımcı olmaya çalışayım.
Deneyim demeyin, deneyin!
Forum çok daha güzel hale gelmeye başladı. Geliştirmeleriniz bizi mutlu ediyor !
Forum cafcaflı olmaya başladı. Eski günlerdeki gibi forumkolik yapacaksınız milleti 😆
Bu konuda emeği geçen herkese teşşekürler. Ellerinize sağlık.
hayırlı olsun güzel olmuş
Hayırlı olsun.
Konu ile ilgili değil ama benim de yeni sürüm hakkında birkaç notum var.
Mesela forumdaki font biraz küçük gibi ve satırlar arasında pek boşluk yok. Ayrıca eklenen bağlantılar da belli olmuyor. Yani okunabilirlik daha iyi olabilir diye düşünüyorum.
Bunun dışında ana sayfada "Popüler konular" sekmesi oluşturabilirseniz gerçekten mükemmel olur.
Başarılarınızın devamını dilerim. Gelişmeler için takipteyim.
Mesaj 1 defa düzenlendi. Son düzenleyen: HelloWorld01 (08.10.2022 00:48)