ciplakyazar adlı üyeden alıntı

Listelenmiş içerik ile başlayan konularda paylaşım sekmesi altta kalıyor. Normal paragrafla başlayan konularda bir sıkıntı yok. 

Not alıyorum. Kısa sürede çözmüş olacağız.

 

Ayrıca mobil görünümde paylaş butonunu, cihazın kendi paylaş özelliğiyle değiştirdik. Örnek ss:

 

469-6340895de8a2e.jpg

 

YENİ KONU sayfasında kategorinin otomatik seçili olarak gelmesini elbette çok kolay sağlayabiliriz. Fakat bunu bilinçli olarak sağlamadık. Zira önceden hatalı kategorilerde konu/ilan açma oranı çok yüksekti. Geneli bilinçli olsa dahi "yanlışlıkla" şeklinde savunuluyordu. Bu değişiklikle her defasında kategoriyi seçme sayesinde hatalı kategoride konu/ilan açma oranı ciddi şekilde düştü. Fakat tabi ki ileride bu sorunu farklı geliştirmelerle ortdan kaldırmayı hedefleyip, kategori seçimini otomatik işaretli hale getirebiliriz.

 

Dizindeki buglarla ilgili sorunları not alıyorum, kısa sürede çözümleyeceğiz.

 

ciplakyazar adlı üyeden alıntı

Bir öneridir: 

 

Forumdaki site tanıtım bölümü doğrudan dizin kısmına yönlendirilse nasıl olur? 

Ek olarak dizinden öne çıkan 1 site kullanıcı profiline iliştirilse? Favori sitesi gibi... 

Bunun dışında dizine eklenen siteler hakkında yorumları ön plana çıkarmak adına dizinden yorumlar bölümü oluşturulsa?

En çok yorum alan siteler, en beğenilenler şeklinde rank oluşturulsa? 

Bunun dışında son gezilen konular sekmesi eklense harika olur. Bazen gerçekten daha önce gezdiğimiz konuyu hangi konuydu diye geçmişe dönük arama ihtiyacı duyuyoruz. 

 

 Dizin ve Kariyer bölümleriyle ilgili ihtiyaçlar doğrultusunda geliştirmeler yapılacak. Hatta önerilerinin bir çoğunun altyapısı da hazır, tasarımsal düzenlemelerle birlikte ilgili alanlarda listelenebilir elbette.


Ankette şu an için bir düzenleme yetkilendirmesi yok. Fakat altyapısını hazırlayıp, 5dk içinde düzenleme gibi bir izin verilebilir. Örnek ankette seçenek boş bırakıldığı için o şekilde oluşmuş. Oraya da bir kontrol ekleyip, boş ise görmezden gelmesini sağlayalım.

 

Öneri ve bildirimlerin için teşekkürler.