Şuan geçmem gereken 4 dersim var. 2 aylık hamileyim ve evde ki tüm işler bana bakıyor. Pekala tamam tüm işler bakmıyor. Harika bir kocam var çok yardımcı oluyor, ancak ben bunu bilemiyorum... yinede yetersiz. Burada yetersiz olan benim tabii. Öteki türlü haksızlık etmiş olurdum ona. Ruhen ve bedenen yorgun hatta bitkinim. En azından öyle hissediyorum yani. Hamileliğim nedeniyle hayatı biraz daha sevmeme sebep olan yeşil mutluluğumu kullanamıyorum. Yani onun adı zedprex. Ben ona böyle hitap ediyorum. Yine hamile olma sebebimden dolayida kahve içemiyorum. Kahve benim hayatım! Bitkisel hayatta gibiyim😢 yaptığım tek şey kitap okumak film izlemek ve yaşamımı sürdürebilmen için yemek yemek. 

 

İhtiyacım olan ne? Yani toparlanabilmem için. Ayrıca hâlâ yazmakta olduğum yarım kalmış bir kitabım var. Neden her işimi yarım bırakıyorum ben? Pekala kendime lanetler yağdırmayacağım. Sadece bir kerede bir işi tam yapmak, bitirmek istiyorum. Sanki ruhuma yapışan bir tılsım var tüm enerjimi sömüren. 

 

Şu günderde tek istediğim, posta kutuma baktığmda hogwarts'dan bir davetiye mektubu gelmesi. İhtiyacım olan tek şey bu bence. Ya sizce?

 

Ahh çılgın bediş ahhh!