Vallah hiç birşey anlamadım 🙄 ama bir tüyo vermek gerekirse kendi hayatımdan bir kaç cümle yazayım. " Hayat zordur herkes zorluğu geçmek zorunda olduğu bir kaderi yaşar. Kader evet kader bu kader yarısını ALLAH CC. Tarafından verilmiştir. Diğer yarısında insan kendisi çizmektedir. Peki bunca yaşantımdan ne anladım? Kaderimi nasıl çizdim? Neden çizdim? Böyle çizerek mutlu oldum mu? Aslında bu soruların benzeri bir çoğu vardır. Ama önemli olan sorularmı? Tabikide hayır. Önemli olan Soruların çözülmesi. Ve çözüleni hayatına, Yaşantına, geçirmektir. Çoğu insan küçükken hayata atılır. Kimisi de belli bir yaştan sonra atılır.

Peki erken atılan kişiler niçin erken atılır? 

Bunun bir çok nedeni vardır. Ailesiz bireyler. Aileden kovulan bireyler. Evsiz kalan bireyler. Ve şiddet gören bireyler. Tabi bunlar saydığım bir kaç nedeni daha çok vardır. "

 

Ve fazla zaman olmadığından kısa tutuyorum. 

Özeti" insan küçükken öğrenir hayatı. Büyüdüğünde yabancı kalmaz hayata. Birşeylerin üstesinden gelmek için" Kendine Güven, Kendini Hisset, Kendin Ol, Kötü işlerle dalga geç, İyi İşlerle Kendini Öv, Her söylenene aldırış etme(Fitne. Fesat. Çekememezlik).

Birşeyleri başaracağına inan, olumsuz düşünme, pozitif ve Negatif düşüneceğin yerleri Ayırt, yapamam deme. Yaparım de. Hayatın ve zamanın üzülmeye değecek kadar az olduğunu düşün, kimseler için yaşama kendin için yaşa, ön yargılı ol, olma, dinle, keşfet, hisset, başararıya ulaşacağına inan, ve inat yap, kendini yıpratma,"