Merhaba,

 

Üye adımdan tanıyanlar vardır belki ama yine de kısaca kendimi tanıtmak istedim.

 

2016'dan bu yana kişisel blogum olan ciplakyazar.com'da içerik üretiyorum. Blog yazarlığım esasen 2009'da başladı ama birkaç amatör blog deneyimden sonra profesyonel anlamda blog yazarlığına, şimdiki blogum ile başladım diyebilirim. İnternet geçmişim; mynet hazır site aracında arka plana gif koyup, mouse imlecine ejderha ekleyince mutlu olduğumuz zamanlara kadar dayanmaktadır.  (Tahminen 2003-2004 yılları.) Kısaca orta seviye bir webmaster olarak bu kadar zamanda binlerce internet sitesi ziyaret ettim. 

 

Gelişim için geri bildirimin (feedback) gücüne inananlardanım.

 

Amacım bu doğrultuda konuya cevap yazan arkadaşların sitelerini ziyaret etmek ve sıradan bir ziyaretçi gözüyle tarafsız ve samimi bir şekilde değerlendirmek. Web site ya da blogunuzun değerlendirilmesini isterseniz, şu hususlara dikkat etmenizi rica ediyorum: 

 

  • Siteniz en az 1 yıllık değilse göndermeyin.
  • Eleştiriye kapalı biriyseniz göndermeyin.
  • Haber sitelerini göndermeyin.

 

Ek bilgilendirme: Uzman değilim öyle bir iddiam da yok. Sadece tecrübelerime dayanarak kişi talebi üzerine yardımcı olmak istiyorum o kadar. Değerlendirme zamanı ve saati belirsiz olduğu için anında cevap beklememenizi rica ediyorum. Vakit buldukça ara ara girip incelemeler yapacağım. 

 

Ek bilgilendirme 2: Katılım için yukarıdaki maddeler dışında herhangi bir şart bulunmamaktadır. Ama teşekkür babında destek olmak isterseniz [email listeme] abone olabilirsiniz. (Zorunlu değildir.)

***

Konudan bağımsız : Dilerseniz şu konudan siz de ciplakyazar.com'u değerlendirebilir ve düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.