Merhaba arkadaşlar elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz herkese Bu 2 Kasım 2022 tarihine kadar geçerli ücretsiz wordpress temaları indirebilirsiniz kısaca anlatmak gerekirse envato her ay ücretsiz temalar dağıtmaktadır. Ve bende elimden geldiğince paylaşıyorum bu ayki temalar çok hoşuma gitti.

Blade - Duyarlı Çok Fonksiyonlu WordPress Teması

112669-634fe4da50408.jpgherkes için bir Tema

İster tasarım becerilerinizi sergilemek için göz alıcı bir portföy, ister internet ticareti dünyasına adım atmanız için yeni ve parlak bir çevrimiçi mağaza olsun, sizi koruduk. Her ay indirebileceğiniz yeni ücretsiz WordPress temaları var ve bunlar en geniş, en kaliteli koleksiyonlardan birinden geliyor. ThemeForest, e-ticaretten blog'a, kreatiften işletmeye kadar her türlü tema ve şablonu içerir. Hayır dernekleri gibi belirli bir pazar nişi için uygun temaların yanı sıra aklınızdaki her tür projeyle iyi çalışan çok amaçlı ücretsiz WP temaları bulacaksınız.

Detaylı bilgi ve indirmek için TIKLAYIN

 

Yoome - Modern WooCommerce WordPress Teması

112669-634fe5cf53570.jpg

 

Özelleştirmeye hazır

Çok sayıda işlevsellik, özellik, düzen seçenekleri ve kaynaklarla dolu bu ücretsiz WordPress temaları, ödün vermeden kolayca özelleştirilebilir ve düşündüğünüz web sitesine dönüştürülebilir. Ayrıca, bu seçime her zaman ücretsiz duyarlı WordPress temalarını dahil ediyoruz; böylece sitenizin ekran boyutundan bağımsız olarak kaygan ve harika görüneceğini bilirsiniz. Birden fazla tasarım seçeneğiyle de oynayabilirsiniz: birçok tema genellikle farklı üstbilgi ve altbilgi düzenleri, ana sayfa yapıları ve sayfa şablonları içerir. Ücretsiz e-ticaret WP temaları, güçlü yönetici panoları içerir ve genel olarak tüm temalar SEO dostudur.

 

Detaylı bilgi ve indirmek için TIKLAYIN

 

Wordpress tema kurumlarımız ücretlidir.

Ücretler isteğe bağlı özellik ve yapılandırmaya göre değişmektedir.

Wordpress kurulum ücretlerimiz: 350 TL den başlayan fiyatlarladır. 

 

Detaylı bilgi için: 

0552 865 08 73 

info@wmg.com.tr

https://www.wmg.com.tr