63721-63564c84ae258.jpg

 

Yeni bir URL kısaltma servisi olarak USDT (Tether - ETH20) ve Payeer ile ödeme yapan ve Türkiye için $1.50 'a kadar reklamveren ücretlerine göre değişen oranlarda %90'a ulaşan gelir paylaşım modeli ile daha çok kazanın.

Tüm üyelerimize üye oldukları an itibari ile $0.50 hediye edilmektedir. Üyelik sonrası hesabınızda Ödemeler sayfasında üzerinde görüntüleyebilirsiniz.

 

  • Ödeme Süresi: 5 gün
  • Ödeme Alt Limit (USDT): $10
  • Ödeme Alt Limit (Payeer): $10
  • Referans Gelir Oranı: %20

 

* Short.TC'yi diğer URL kısaltma sistemlerinden ayıran en büyük özellik ise gerçek ziyaretçi sağlayan üyeler ile sahte (bot) ziyaretçi sağlayan üyelerin %99 oranında tespit edilebiliyor olması. Bu sayede gerçek/nitelikli ziyaretçi sağlayan tüm üyeler süreç içerisinde daha yüksek gelirlere ulaşabilecektir.

Tüm üyelerimizin desteği ile 2023 yılı içerisinde URL Kısaltma Servisleri arasında Türkiye için en yüksek oranları sunan servis olmayı garanti ediyoruz.

 

* Sistemimizin yeni olması sebebi ile üyelerimiz referans sistemimizi kullanarak kendilerine verilen bağlantı ile yeni üyeler kazanmamız için destek olmaları halinde diğer tanınmış sistemlere oranla daha yüksek gelir elde edebileceklerdir.