ShortTC adlı üyeden alıntı

 Profildeki bahsettiğiniz veriler geçmişte işlettiğimiz (2010 yılında kurduğumuz) farklı bir URL Kısaltma servisine aittir. Geçmişte işletilen yani bahsi geçen sistem tarafımızca yabancı bir firmaya 2019 yılında devredilmiştir ve hala aktif olarak hizmet vermeyi sürdürmektedir.

 

Yani güven vermeyecek bir durum söz konusu değildir ve Türkiye'de Türkçe ve Türk Lirası ile link kısaltma hizmetini ilk olarak tarafımız hizmete sunmuştur.

 

Şu an tekrar URL kısaltma hizmeti üzerine kazanç sunacağımız yeni bir marka oluşturmak adına çalışma sağlıyoruz. Geçmişte yüzbinlerce üyeye ulaşmış bir sistemi yöneten kişiler olarak bugün yep yeni bir sistem ile geçmişteki tecrübelerimiz ile birlikte daha iyi hizmet vermeye çalışıyoruz.

 

*Mevcut kullandığımız profilde eski bir profil olup yeni markaya göre kullanıcı adı ve diğer değişiklikler yapılmıştır ve uzun süredir hiçbir şekilde kullanılmamıştır. Bu tarz sistemlerde memnun olanlar olacağı gibi memnun olmayabilecek üyelerde olabilir ve rahatsızlıklarını dile getirebilir. Bu güven ile ilgili bir durum değildir.

 Başarılar dilerim.