Merhabalar,

 

Kısaca bahsetmek gerekirse 1991 yılından beri tekstil sektöründe imalat yapan ve bir süre (2008-2018) ara vermiş bir geçmişimiz var. 

Şu anda ürün çeşitliliğimiz çok olmasa da gün geçtikçe artmaya devam etmektedir.

DTG baskı teknolojisi ile pamuklu kumaşlar üzerine dijital baskı yapmaktayız. Toptan işlerin yanı sıra kişiye özel ürün siparişleri de hali hazırda yapılmakta olup müşteri yelpazemizi genişletmek istiyoruz. 

Kimler katılmalı diye düşündüğümüzde web sitesi olan, sosyal medya da takipçileri olan, çevresi olup bir ürünün pazarlamasını yapabilecek arkadaşlar bu işten gelir elde edebilirler. 

Sistem nasıl işliyor diye soracak olursanız hecehomes.com sitemiz üzerinden Ortaklık Programına kayıt oluyorsunuz. 

Kayıt sonrası yönetici onayına müteakip isterseniz genel bir referans linki oluşturarak sitemize müşteri gönderebilir, isterseniz seçtiğiniz ürüne ait linkten bir referans linki oluşturup sizin referansınız ile sitemize müşteri gönderebilirsiniz. Referansınız ile sitemize gelen müşterinin 72 saat içerisinde yapacağı alışverişlerde o ay için belirlenen komisyon tutarında hakediş kazanırsınız. Kasım ayı için belirlenen oran %20 olup her ay başında en az %10 en fazla %30 olacak şekilde güncellenecektir. Hakediş hesaplamasında kdv ve kargolar hariçtir. indirimli ürünlerde indirim tutarı üzerinden hakediş hesaplanmaktadır. Hesaplanan hakedişler alt sınır olmaksızın takip eden ayın ilk 10 günü içerisinde hesaplara gönderilmektedir.

 

Aklıma gelenleri aktardım diye düşünüyorum ama sormak istedikleriniz olursa mesajın altına yada DM ile sorabilirsiniz. Her türlü görüş öneriye açığız.

Hepbirlikte daha kazançlı bir süreç olmasını diliyorum.

 

Ortaklık Ana Sayfa https://www.hecehomes.com/affiliate-dashboard/