Kısa süre içerisinde kimliği bilinmeyen kişiler whatsapp a eriştiler şuanda tüm müşterilerimden para alıyorlar
whatsapp a erişemiyorum kod desen gelmiyor tr yetkilisi varmıdır nasıl yol izleyeceğim
ACİL DURUM: WhatsApp'im çalındı |
7 Mesajlar | 1.247 Okunma |
Kısa süre içerisinde kimliği bilinmeyen kişiler whatsapp a eriştiler şuanda tüm müşterilerimden para alıyorlar
whatsapp a erişemiyorum kod desen gelmiyor tr yetkilisi varmıdır nasıl yol izleyeceğim
Whatsap hesabınızı kapatınız. Whatsap mail adresi: support@whatsapp.com . Telefonum çalındı vs gibi bir mail at daha sonra telefon numarası ve modeli soruyorlar. Ardından hesap kapanıyor. Fakat bu geçici kapanma. Kapandı maili gelince hemen hesaba giriş yapmayı dene yeni kod alacaksın ve bir daha o methoda düşme.
Kardeşim Teşkkür Ediyorum Anında Kapandı Geri Dönüş Yaptılar Cansın.
🙂 la kaptırdın kardo 🙂
Kardeşim Teşkkür Ediyorum Anında Kapandı Geri Dönüş Yaptılar Cansın.
Ben rica ederim. Geceniz güzel olsun.
🙂 la kaptırdın kardo 🙂
ben kaptırmadım bilader ya bizim muhasebeci varya web sitesini yaptığım
Adam rat yemiş whatsapp web açık pc den çökmüşler yoksa telefonundan asla giremezler iphone 14 kullanıyor
ben kaptırmadım bilader ya bizim muhasebeci varya web sitesini yaptığım
Adam rat yemiş whatsapp web açık pc den çökmüşler yoksa telefonundan asla giremezler iphone 14 kullanıyor
Apple sistemlerine en kral virüsü koysunlar genede çökemez:)