Merhaba, google analitik ga4 kurulumu yapılacak, yapabilir misiniz? fiyat ne olur?
Pm gönderildi.
Öğrenciden 🔥 WordPress Site Kurulum Hizmeti 🔥 Hızlı,Güvenli,Hesaplı |
28 Mesajlar | 10.036 Okunma |
Merhaba, google analitik ga4 kurulumu yapılacak, yapabilir misiniz? fiyat ne olur?
Pm gönderildi.
merhaba adwords reklam cıkıyormusunuz bu arada
ramazanwins adlı üyeden alıntı
merhaba adwords reklam cıkıyormusunuz bu arada
pm gönderildi
fiyat alabilir miyim?
Merhaba; hocam sadece bir tavsiye vermek üzere yazıyorum, yanlış anlayıp alınma lütfen. Site tasarımı yapıyorum deyip de kendi sitenizin henüz sayfaları dahi hazır değilken iş beklemeniz boşuna olabilir. Sitenizi ziyaret ettiğimde sadece bir anasayfa oluşturulmuş olduğunu görüyorum (elemantor ile yapılmışa benziyor), alt sayfalarınıza ulaşılamıyor. Bence öncelikle kendi sitenizi düzenleyin. Müşteri açısından daha güven verici olur ve iş almanız kolaylaşır. Umarım beni yanlış anlmazsınız. Hayırlı alışverişler dilerim.
Merhaba; hocam sadece bir tavsiye vermek üzere yazıyorum, yanlış anlayıp alınma lütfen. Site tasarımı yapıyorum deyip de kendi sitenizin henüz sayfaları dahi hazır değilken iş beklemeniz boşuna olabilir. Sitenizi ziyaret ettiğimde sadece bir anasayfa oluşturulmuş olduğunu görüyorum (elemantor ile yapılmışa benziyor), alt sayfalarınıza ulaşılamıyor. Bence öncelikle kendi sitenizi düzenleyin. Müşteri açısından daha güven verici olur ve iş almanız kolaylaşır. Umarım beni yanlış anlmazsınız. Hayırlı alışverişler dilerim.
Merhaba hocam,
Sitenin durumunu biliyorum. Şahsi durumlardan dolayı hakkımda ve iletişim kısmını bilerek kaldırdım. Hatta google üzerinden aramalarda çıkmasını dahil kaldırdım. Evet siteleri elementor ile kuruyorum, konuda da belirttiğim üzere. Şuan web siteden daha çok yoğunlaştığım iş alanı var ve o yüzden ilgilenemiyorum. Dediklerinizi yanlış anlamadım hocam merak etmeyin. Güzel yorumunuz için teşekkürler.
İyi çalışmalar.
Mesaj 1 defa düzenlendi. Son düzenleyen: sekertasarim (19.08.2022 21:23)
pm atabilir misiniz ?
pm atabilir misiniz ?
pm gönerildi.
Hızlı iletişimler için lütfen whatsapp üzerinden yazalım :)
Oyun İndirme Sitesi Açabilirmiyiz
Oyun İndirme Sitesi Açabilirmiyiz
pm gönderildi hocam.
Hızlı iletişim için lütfen whatsapp üzerinden yazın