Selamlar herkese kullandığım bazı site ve uygulamaları paylaşmak istiyorum.

1- FreeBitco.in
10 yılı aşkın süredir bugüne kadar binlerce Bitcoin dağıtmış köklü bir faucet sitesi. Bugüne kadar 4 kere ödeme aldım, yıllardır bilgisayar başındayken yan sekmede durur ara sıra girer tıklarım. Mantık basit; her saat başı size roll hakkı veriliyor ve 0-10000 arasında bir rakam çıkıyor, bu rakamın yanındaki ödülü kazanıyorsunuz. Ödülle beraber 2 çekiliş hakkı kazanıyorsunuz haftada 1 büyük ödül dağıtılan çekiliş oluyor. Biraz kurcalarsanız farklı kazanç yöntemleri (şans oyunu) ve özellikleri olan bir site. Ben saat başı girip tıklıyorum, ayrıca sitenin her gün gönderdiği maillerde free spin veriyor orada çarkı döndürüyor ödülü alıyoruz.
Referanslı kayıt: https://freebitco.in/?r=6983831
Direkt link: https://freebitco.in/


2 - Socios
Bir dönem cayır cayır FAN Token dağıtırken, yaklaşık 4 bin TL değerinde kazanç elde ettiğim, $CHZ'nin cüzdan uygulaması Socios'u bilenleriniz vardır. Cüzdan, alım satım, pek çok fonksiyon için kullanabileceğiniz bu uygulamada benim dikkatinizi çekeceğim ''Avla'' kısmı var burada her gün ücretsiz şekilde $SSU ya da şansımız varsa Fan Token topluyoruz. Bir dönem CHZ ve diğer tokenlerdan çok fazla verirdi, şimdi çoğunlukla $SSU toplayacaksınız, topladıklarınız ile ne yapacaklarınız konusunda incelemenizi tavsiye ederim; https://www.socios.com/tr-tr/socios-oduller/

3 - Get Primal
Gümbür gümbür gelen bir proje
Yakın zamanda Bybit listeledi, KuCoin, Mexc, Gate'io'da mevcut, Move2Earn projesi. Uygulamayı yüklemeniz halinde her gün +4 HIT token veriyor. Her gün birikiyor bir şey yapmanıza gerek yok. Yakın zamanda gelecek özellikler ile kazanç elde edebileceğiz sanırım, henüz yapım aşamasında.
https://www.getprimal.com/ Lütfen inceleyin.
Üyelik kısmında benim referans kodumu kullanırsanız sevinirim ben de +4 HIT kazanmış olacağım; Q0QRIL9M

4 - Bitexen Club Çark
Pek çoğunuzun üyeliği vardır diye düşünüyorum yok ise buradan kayıt olabilirsiniz; https://www.bitexen.com/sign-up?ref=320849
Direkt link: https://www.bitexen.com
Bitexen Club uygulamasında anasayfa sağ altta bir çark var buraya tıkladığımızda ''Çevir Kazan'' çıkıyor, çarkı çeviriyoruz ve NFT kazanıyoruz. Tüm koleksiyonu tamamlayan kişi 100.000 TL değerinde BTXN kazanıyor. Benim 5 adet eksik, bakalım bir ihtimal deniyorum şansımı her gün.
Yakın zamanda 4. kişi kazandı bkz: https://twitter.com/bitexencom/statu...11485591687168
Buradan indirebilirsiniz: https://bitexenclub.com/app

5 - CoinGecko
Kripto para fiyatlarının takibi yapıldığı bu siteye giriyoruz sağ üstte Portföy'ün yanında Şeker simgesi var, buradan her gün bize verilen Şekeri topluyoruz. Her 16 saatte bir sanırım hak veriyor, her gün aksatmadan girildiğinde ödül artıyor. Ödüller kısmında kullanabiliyoruz, şu an aktif ödüller mevcut, Access Protocol Airdropundan faydalandım ben. Farklı ödüller de mevcut + ileride gelebilecek olası Airdroplardan faydalanmak için her gün kısa vakti ayırmak lazım.
Site : https://www.coingecko.com/

6 - CoinMarketCap
Aynı mantık, çoğunuzun üyeliği vardır diye düşünüyorum. Henüz üye değilseniz buradan referanslı link ile https://coinmarketcap.com/invite?ref=XEXBB2NE ya da direkt link ile kayıt olabilirsiniz https://coinmarketcap.com/ Referanslı linki kullanırsanız her ikimiz de +20 kazanacağız. Yukarıda şeker topluyorduk burada Elmas topluyor ve yine mevcut ödüller için ya da ilerde gelebilecek Airdroplar için kullanıyoruz. Ayrıca bu sitede Öğren - Kazan etkinlikleri oluyor onları da takip etmek lazım.

7 - CoinStats
Günlük Sparks kazanmamız için siteye girmemiz yeterli. Yukarıdaki iki rakibi Airdrop yaparken onlardan geri kalmak istemeyecektir diye düşünüyorum ve olası Airdrop için her gün giriş yapıyorum. Kayıt olduktan sonra sağ üstteki şimşek simgesine tıkladığınızda görevler var onları yaparak Sparks toplayabilirsiniz, her gün kazanmak için siteye giriş yapmanız yeterli her gün 100 100 veriyor. Ödüller kısmında NFT var.
Referanslı kayıt linki: https://invite.coinstats.app/r?i=ZNk3dw1670669036284
Direkt link: https://coinstats.app/

8 - Turan App - Kitlesi olan arkadaşlar değerlendirebilir
Türk devletlerinde (Türkiye, Azerbaycan, Özbekistan, Türkmenistan vs) para transferi hizmeti sağlayan 45 milyon TL değerleme ile yatırım almış girişimin uygulamasına arkadaşınızı davet etmeniz halinde 10 TL kazanıyorsunuz. Davet eden kazanıyor. Hesabınızı onaylamanız gerekiyor, bunun için banka hesabınızdan 1 TL transfer etmeniz yeterli.
Benim davet kodum ile kayıt olabilirsiniz; AWXK6REN
Buradan indirebilirsiniz
https://play.google.com/store/apps/d...m.turan.mobile

9 - TrueFeedBack
Hali hazırda epey Türk yatırımcısı olan, bence farklı ve mantıklı bir girişim, başında Ali Osman Çıbıkdiken hocanın olduğu projenin coini Mexc, Bitglobal, Hotbit borsalarında listeli. Uygulamasında kazanç yöntemleri var, kendi coinini veriyor, zamanında uğraşmış, toplamış, borsada satmıştım. Bir süredir kullanmıyorum, ilgilenenlerin göz atmasını tavsiye ederim. Aktif olarak kullanan arkadaş var ise referans kodunu bana iletirse buraya koyabilirim, direkt kayıt yerine arkadaşa da kazandırmış oluruz.

Yenilerini ekledikçe güncelleyeceğim.