İyi satışlar güzelmiş
GÜNCELLENDİ !! 🚀 Türkiye'nin En Gelişmiş iyovi Epin Scripti |
33 Mesajlar | 92.157 Okunma |
İyi satışlar güzelmiş
iyi satışlar Hocam. gayet hoş
emeğine sağlık ustat fakat 1 milyonu görünce şaşırmamak elde degil yorumları ve konuyu başa alıp alıp okudum acaba şirketimi devir veriyorsunuz düşüncesine girdim hayırlı şatışlar
emeğine sağlık ustat fakat 1 milyonu görünce şaşırmamak elde degil yorumları ve konuyu başa alıp alıp okudum acaba şirketimi devir veriyorsunuz düşüncesine girdim hayırlı şatışlar
Bu tamamen ucu açık olduğu için yazılmış bir durum teklif usülü gitmektedir. Oraya 1TL'de yazabilirdik : ) O zaman aynı yorumlar gelirmiydi bizde düşünmüyor değiliz. : )
Bu tamamen ucu açık olduğu için yazılmış bir durum teklif usülü gitmektedir. Oraya 1TL'de yazabilirdik : ) O zaman aynı yorumlar gelirmiydi bizde düşünmüyor değiliz. : )
doğru diyorsunuz ustat 1 yazsaydınız bence çok uçuk olmazdı hemde 1 milyon+kdv :))
Satışımız aktiftir. Fiyatlarımızda kısa süreliğinede olsa bir indirim uyguladık.
ilgili satıcı güzel sistem emeklerinize sağlık
Genel olarak gördüğüm kadarıyla her şey güzel görünüyor, iyi satışlar diliyorum.
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz. 👏
Tüm soru ve sorunlarınızda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyiniz. 💯
Merhaba,
Detaylı PM alabilir miyim acaba?
Sipariş geldikçe kodları otomatik mi çekiyor acaba çalışılan tedarik firmalarından? Süreç nasıl işliyor acaba?