elimizden gelenin en kalitelisini sunmaktayız hocam bizi tercih ettiginiz için cok teşekür ederim... 💯
🚀 BARLASMEDYA.COM 🏆 En Kaliteli Servisler 🥇 Takipçi, Beğeni, İzlenme, Yorum Hizmetleri |
72 Mesajlar | 6.260.378 Okunma | ||
310 | 157.492 | |||
31 | 27.630 | |||
Hemen tıklayın, sizin de ilanınız burada sabitlensin! |
elimizden gelenin en kalitelisini sunmaktayız hocam bizi tercih ettiginiz için cok teşekür ederim... 💯
işletme hesabımıza 100.000 izlenme ve 5.000 takipci aldım cok hızlı teslimat saglandı güvenilir ve kaliteli hizmetleri var ilk defa böyle birşey aldım dolandırılma korkum vardı sagolsun dürüst insanlarla karsılasmısım her zamanda sizinle calısacagım insllah..
elimizden gelenin en kalitelisini sunmaktayız hocam bizi tercih ettiginiz için cok teşekür ederim...
Barlasmedya adlı üyeden alıntı
elimizden gelenin en kalitelisini sunmaktayız hocam bizi tercih ettiginiz için cok teşekür ederim...
teşekürler elinize saglık
teşekürler elinize saglık
rica ederiz efendim iyi alışverişler dilerim...
alıyorsanız referans olmak isterim
anlamadım ?=
ne için ?
Barlasmedya adlı üyeden alıntı
ne için ?
instagram servisi
instagram takipçi aldım, 1 gün sonra hepsi gitti telafi ettiler onlarda gitti, sonra 365 gün garantili aldım birer ikişer onlarda gidiyor. instagramdan yazdım cevap vermediler. bu hizmeti tavsiye etmiyorum arkadaşlar.
instagram takipçi aldım, 1 gün sonra hepsi gitti telafi ettiler onlarda gitti, sonra 365 gün garantili aldım birer ikişer onlarda gidiyor. instagramdan yazdım cevap vermediler. bu hizmeti tavsiye etmiyorum arkadaşlar.
:) garantili alacaksın dostm 365 gün telafili adı üstü 24 saat sonra telafi butonu ile telafi et tıklarsın telafilerin gelir :) ve düşüş yaşamamıs olur istiyorsunuz ucuz olsun 1.2 tl kaliteli olsun o zman alacaksın 365 günlük en kalitelisi olanı :) + hepsinde acıklama yazıyor %15 %10 düşüş vardır diye acıklamaları boşa hazırlamadık oraya ister al ister alma islemleri bilmeyen insanlara ihtiyacımız yok zaten
Mesaj 2 defa düzenlendi. Son düzenleyen: Barlasmedya (02.05.2023 19:19)