👑 BU KAMPANYA KAÇMAZ HEMEN SİPARİŞ VER!

17042-662a1343b45aa.png

20 Siteden Tanıtım Yazısı 330 TL

Detaylar

1. Tanıtım yazısı paketlerde belirtildiği adette bizim tarafımızdan özenle hazırlanacaktır..  
  2. Normal şartlarda 24 saat içerisinde rapor iletilmektedir. Ancak olası yoğunluk durumlarını da göz önüne alarak siparişten itibaren +2 diyoruz.
  3. Bu detaylar haricinde özel bir paket ihtiyacınız veya herhangi bir şey varsa lütfen aşağıdaki iletişim (Whatsapp - Skype) adresinden bize ulaşabilirsiniz.

17042-64787d7ef2c99.jpg

👑 Zirveye doğru adımlar...

🚀 Genellikle rapor, sipariş tarihinden +2 gün içerisinde tamamlanır ve teslim edilir.
🚀 En fazla 3 link çıkışı sağlanmaktadır. Ama tavsiye edilen link çıkışı 1 tanedir.
🚀 Dofollow Backlink
🚀 Tanıtımlar kalıcıdır, kaldırılmaz ve silinmez. (Ama hayatın doğal akışında olumsuzluklarda malesef mevcuttur. Virüs, Sunucu çökme, veri kayıpları durumunda garanti veremiyoruz.)
🚀 Toplamda 200 sitemiz vardır. Geniş kapsamlı özel çalışmalar için lütfen mesaj atınız.

🚀 Tanıtım yazısını siz gönderecekseniz; İçeriğiniz, özgün ve minimum 200 kelime olmalıdır. İçeriğe uygun 1 adet görsel ve uygun başlıklarla birlikte linklendirilmiş bir şekilde word dosyasını mail ile iletebilirsiniz.

👑 Sipariş Ver

Sipariş ve detaylı bilgi için; Whatsapp veya Skype adreslerimiz için aşağıdaki iconlara tıklayabilirsiniz.

17042-64786a3434555.jpg 17042-64786a437f1dd.jpg